مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان:

جلسه گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز زن و مقام مادر با بانوان شاغل برگزار شد

به پاس گرامی داشت سالروز حضرت فاطمه زهرا (س) و تکریم بانوان شرکت، نشستی با حضور مهندس آرش آریانژاد و کلیه بانوان شاغل برگزار شد.

آب منطقه ای

به گزارش خبر گزاری موج  کردستان، این جلسه که در روز دوشنبه ۲۶ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، مهندس آریانژاد گفت: جای خرسندی است که در جهت تحقق مقاصد توسعه‌ای استان، بانوان این شرکت با تمام ظرفیت و توان و همت از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمی‌ورزند.

وی افزود: افتخار، اقتدار امروز همچنین سبقه و کارنامه درخشان این شرکت، نتیجه تلاش یکایک شما همکاران گرامی است که در نهایت صداقت  ایفای نقش نموده‌اید.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان جایگاه زن را در متون دینی و اسلامی بسیار والا دانست و تصریح کرد: یک زن، گاهی مادر می‌شود، جان می‌بخشد و با تربیت این جان، جامعه‌ای را نجات می‌دهد و گاهی در نقش همسری مدیر، مدبر و آگاه، مردی را به سوی پیشرفت و خوشبختی رهنمون می‌سازد اما آنچه در جهان کنونی و عصر حاضر کشور می‌توان دید، حضور پررنگ، اثربخش و نقش‌آفرینی بی‌بدیل ‌زنان در رشد، توسعه و تعالی جامعه در تمامی ابعاد آن است؛ زنانی که همواره و به طور همزمان به ایفای چندین نقش خطیر و حساس مشغولند و هرگز از توانمندی و کمال‌گرایی آن‌ها در رسیدن به اهداف و انجام وظایفشان کاسته نمی‌شود.

مهندس آریانژاد ادامه داد:  تکریم شخصیت زنان، رشد و بالندگی خانواده را به همراه دارد و این مهم تحقق نمی‌یابد مگر با توجه بیش از پیش به حقوق بانوان و تلاش برای ایجاد ساختارهای لازم به منظور توسعه و پیشرفت ایشان در تمامی فضاهای موجود جامعه.

وی با اشاره به الگو پذیری زنان از حضرت زهرا (س) بیان داشت: بانوان باید با برقراری تعادل بین کار و زندگی  بتوانند علاوه بر ایفای نقش در محل کار و جامعه، با همسرداری و تربیت فرزندان، زمینه رشد و تعالی خانواده را نیز فراهم نمایند .

لازم به ذکر است در این نشست مهندس آرش آریانژاد ضمن تبریک مجدد روز زن و گرامیداشت مقام رفیع مادر، با اهداء لوح سپاس از تلاش‌های ارزشمند و شایسته بانوان گرامی شرکت، قدردانی نمود.

در خاتمه  این نشست صمیمی، بانوان شرکت به اظهار برخی مسائل پرداخته و پیشنهاداتی را مطرح نمودند

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه