سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین خبرداد:

جریمه ۴ میلیاردی برای قاچاق موتور سیکلت در قزوین

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین از ضبط و جریمه ۴ میلیارد ریال، برای نگهداری موتورسیکلت قاچاق خبر داد.

تعزیرات حکومتی قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، علیرضا حسن پور مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین در این باره اظهارداشت:در راستای اقدامات نظارتی و برخورد با پدیده قاچاق به ویژه موتورسیکلت های غیرمجاز، با همکاری دستگاه های مربوطه از نمایشگاه موتور سیکلت بازرسی به عمل آمد و طی آن یک دستگاه موتورسیکلت خارجی ۱۴۰۰ سی سی قاچاق کشف و پرونده ای در این خصوص در شعبه تعزیرات حکومتی قزوین تشکیل شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین تصریح کرد: ارزش کالای مکشوفه را بیش از ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است و با توجه به استعلام از مراجع ذیصلاح و ارائه نشدن مدارک مثبته گمرکی توسط متهم، اتهام قاچاق محرز و در این زمینه علاوه بر حکم به ضبط کالای مکشوفه، متخلف به پرداخت مبلغ ۴ میلیارد ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد. 

وی با اشاره به آثار زیانبار قاچاق بر چرخه اقتصاد کشور، تولید ملی، تجارت، سرمایه گذاری و اشتغال جوانان یادآور شد: برای حفظ امنیت بازار و صیانت از حقوق تولید کنندگان، تعزیرات حکومتی با هرگونه خرید، فروش، حمل و نگهداری کالاهای خارج از ضوابط تعیینی دولت به شدت برخورد می کند و شهروندان می توانند در صورت مشاهده تخلف از طریق  سامانه ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی، جهت رسیدگی تخلفات را گزارش و اعلام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه