همزمان با ولادت حضرت زهرا (س) انجام شد؛

تجلیل از بانوان کارمند دانشکده فنی و حرفه ای شهید رجایی کاشان

طی مراسمی از ۷ نفر از بانوان شاغل در دانشکده فنی و حرفه ای شهید رجایی کاشان تجلیل بعمل آمد.

بانوان کارمند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، همزمان با ولادت باسعادت دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر از بانوان شاغل در دانشکده فنی و حرفه ای شهید رجایی تقدیر شد .

در این مراسم رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شهید رجایی ضمن تبریک ولادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا سلام اله علیها گفت : قرار دادن حضرت زهرا سلام اله علیها به عنوان الگوی تمام عیار برای زنان ما در سعادت دنیا و آخرت اثرگذار است و ابعاد مختلف زندگی ایشان می تواند راهگشای انسانها در زندگی فردی و اجتماعی باشد.

حمیدرضا تفویضی گفت: زنان کارمند علاوه بر انجام وظیفه در محل اشتغال به خانه داری و تربیت فرزند نیز مشغول هستند و این مجاهدت بزرگی است که انشاالله مأجور خواهند بود .

گفتنی است؛ در پایان این مراسم  لوح تقدیر  و هدایایی به ۷ نفر از خانم های شاغل در دانشکده فنی و حرفه ای شهید رجایی کاشان اهدا  شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه