مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان خبر داد؛

تعطیلی مدارس و دانشگاه ها در اصفهان / آغاز ساعت کاری ادارات از ۹ صبح

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از تعطیلی مدارس و دانشگاه ها فردا یکشنبه ۲۵ دی در استان اصفهان خبر داد.

تعطیلی مدارس ودانشگاه های کردستان

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، گفت: بر اساس تصمیم کمیته مدیریت بحران استان اصفهان با هدف مدیریت مصرف گاز، برق و پایداری شبکه گاز دستگاه‌های اجرایی  وبانک ها فردا یکشنبه ۲۵ دی از ساعت ۹ صبح فعالیت خود را آغاز می‌کنند و مراکز آموزشی استان نیز تعطیل است.‌

وی ادامه داد: این تصمیم با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در استان و با توجه به شرایط جوی و برودت شدید دما اتخاذ گردیده است.

شیشه فروش بیان کرد: براساس تصمیمات اتخاذ شده، امتحانات نهایی مدارس و آزمون‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی مطابق با برنامه قبلی و با تاکید بر رعایت دقیق صرفه جویی در مصرف انرژی برگزار خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: مراکز امدادی، خدمات رسان، بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شبانه روزی کماکان مطابق روال عادی ارائه خواهند نمود.

شیشه فروش با ابراز قدردانی از همکاری‌های مردم و دستگاه‌های اجرایی استان در صرفه جویی در مصرف گاز طی روزهای گذشته، تصریح کرد: تمامی ادارات، مراکز دولتی و آموزشی مکلف هستند تمهیدات لازم را به منظور کاهش حداکثری مصرف انرژی در این ایام به کار گیرند و نظارت‌های مستمر و برخورد با افراد و مجموعه‌های پرمصرف همچنان در دستور کار است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه