سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیرعامل شرکت گاز کردستان خبر داد؛

برودت هوا محدودیت های مصرف گاز در کردستان را افزایش داده است

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: به علت برودت هوا مصرف گاز در استان افزایش یافته و برای جلوگیری از افت فشار گاز در بخش خانگی محدودیت هایی برای اماکن اداری و بخش صنعتی اعمال شده است.

شرکت گاز

به گزارش خبرگزاری موج کردستان، احمد فعله گری در گفت و گویی اظهار کرد: همزمان با حاکم شدن سرما در کشور و استان کردستان شاهد افزایش مصرف بخش خانگی و تجاری هستیم و مصرف گاز روزانه حداقل دو تا ۳ درصد افزایش یافته است.

 وی افزود: برای ایجاد تعادل بین تولید و مصرف گاز تصمیم به اعمال محدودیت برای واحدهای تولیدی و صنعتی گرفته شد که امکان استفاده از سوخت دوم را دارند و به همین منظور ۹۱ واحد صنعتی برای جلوگیری افت فشار گاز از سوخت دوم یا جایگزین استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان بیان کرد: همچنین محدودیت مصرف برای بخشی از ادارات و فضاهای آموزشی که روزانه حدود یک میلیون متر مکعب گاز مصرف می کنند، اعمال شده است.

وی با بیان اینکه ۷۹ درصد گاز در بخش خانگی مصرف می‌شود، ادامه داد: اگر مشترکان این بخش، ۱۰ درصد در مصرف گاز صرفه جویی کنند بخش تولید دچار قطعی گاز نمی‌شود.

فعله گری خاطرنشان کرد: با دو درجه کاهش دما در منازل روزانه معادل 10 درصد مصرف گاز کاهش می یابد و محدودیت های بخش صنعتی و آموزشی نیز کاهش می یابد.

وی یادآور شد: توصیه می شود شهروندان از گرم کردن فضاهای غیر ضرورری بپرهیزند و از لباس های گرم استفاده کرده و با پوشش درزهای در و پنجره از هدر رفت گاز جلوگیری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه