سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

وزیر جهاد کشاورزی در سفر به قزوین:

قزوین در هوشمندسازی کشاورزی می‌تواند قطب کشور باشد

وزیر جهاد کشاورزی گفت: استان قزوین این قابلیت را دارد که در کشور به عنوان قطب هوشمندسازی کشاورزی باشد.

وزیر جهاد کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، سید جواد ساداتی نژاد  در جمع اهالی روستای حاجی تپه از توابع شهرستان آبیک افزود: بیشتر طرح‌های هوشمندسازی کشور از استان قزوین شروع شده و در سایر نقاط کشور اجرایی شده است.

وی اضافه کرد: کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی استان قزوین افراد هوشمندی هستند که با کمی تلاش و کوشش می‌توانند در بیشتر حوزه‌ها موفق باشند.

ساداتی نژاد تصریح کرد: قزوین در بیشتر حوزه‌های کشاورزی دارای حائز رتبه است و امروز در حوزه صدور اسناد کشاورزی توانست رتبه اول کشور باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به اهالی روستای حاجی تپه قول داد تا در صورت یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، کشاورزان روستا را از خدمات و حمایت های مادی بسیاری برخوردار سازد.

این مسئول بیان داشت: روستای حاجی تپه می‌تواند چاه‌های آب را برای مساحت‌های ۲۰۰ تا ۳۰۰ هکتار و در قالب شرکت تعاونی و یا کشت و صنعت یکپارچه کرده و به عنوان پایلوت کشوری به این مهم دست یابد.

ساداتی نژاد بر اهمیت سنددار شدن اراضی کشاورزی تاکید کرد و گفت: نباید فرقی بین یک کارخانه دار و کشاورز وجود داشته باشد چراکه هردو تولیدکننده هستند و باید مالکیت آن‌ها به رسمیت شناخته شود.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ایران امروز دارای قدرت غذایی است و به خاطر همین مردم و بهره برداران بخش کشاورزی در اوج ناراآرامی‌های منطقه‌ای فروشگاه‌های ایران بر خلاف مراکز فروش کشورهای دیگر فضای آرامی داشت.

گفتنی است در پایان اسناد اراضی کشاورزی این روستا به کشاورزان اهداء شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه