رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

تزریق واکسن‌، زدن ماسک و شیوه نامه های بهداشتی رعایت شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، با توجه به ورود زیر سویه های اومیکرون به کشور و احتمال شروع موج جدید کرونا، بر بر تزریق واکسن‌، زدن ماسک و عدم حضور در تجمعات تاکید کرد.

کوروش ساکی

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، کورش ساکی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به گسترش بیماری در کشورهای منطقه، شرق آسیا و کشورهای اروپایی، احتمال افزایش موارد بیماری کرونا در هفته های آینده در کشور و منطقه وجود دارد.

وی رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در اماکن بسته و پر ازدحام به ویژه در مدارس و دانشگاه ها، را بسیار مهم برشمرد.

ساکی بر افزایش مراقبت های غربالگری در منطقه به ویژه در گروه های پر خطر:کودکان، سالمندان، مادران باردار، افراد دارای بیمار ی های زمینه ای و دچار نقص سیستم ایمنی تاکید نمود.

وی تزریق واکسیناسیون مجدد برای افراد بالای ۱۸ سال که بیش از ۶ ماه از آخرین نوبت تزریق واکسن گذشته باشد، توصیه می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: با این همه کرونا در ایران و هیچ جای دنیا تمام نشده؛ کرونا در ایران وجود دارد و با همکاری مردم و مدیریت تأمین واکسن روند کاهشی را طی کرده که همکاری مردم، رعایت مسائل بهداشتی و استفاده از ماسک از دلایل آن است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه