سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین:

طرح اطعام فاطمی با محوریت بقاع متبرکه در روز شهادت حضرت فاطمه(س) صورت گرفت

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین گفت: طرح اطعام فاطمی با محوریت بقاع متبرکه در روز شهادت حضرت فاطمه(س) صورت گرفت و این سنت حسنه فاطمی توسط اداره اوقاف شهرستان و مجمع خیرین برگزار شد.

کریمی رئیس اوقاف قزوین

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، حجت الاسلام مرتضی کریمی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین با اشاره به جایگاه و مقام بانوی دو عالم بیان کرد: حضرت فاطمه(س) چنان مقامی در پیشگاه خداوند دارد که به‌ نوعی می‌توان ایشان را محور خلقت دانست. وقتی خداوند می‌خواهد بر اهل‌بیت(ع) درود بفرستد یا در هنگامی که جبرئیل از خدا دربارۀ اصحاب کسا، سؤال می‌کند، حضرت زهرا(س) محور قرار می‌گیرد. 

وی در ادامه با اشاره به طبخ و توزیع اطعام فاطمی توسط اداره اوقاف شهرستان قزوین گفت: ویژه برنامه های زیادی از سوی اداره اوقاف شهرستان قزوین در ایام فاطمیه در بقاع متبرکه و امامزادگان برگزار شده که می توان به اعزام مبلغ و برپایی ایستگاه های صلواتی، میزبانی بقاع متبرکه از عزاداران در اجرای برنامه های ویژه ایام فاطمیه و همچنین بحث اطعام فاطمی اشاره کرد.

حجت الاسلام کریمی گفت: تهیه و توزیع اطعام فاطمی هم در آستان مقدس امامزاده حسین بن الرضا(ع) و هم در آستان مقدس آمنه خاتون در حال انجام است و بالغ بر ۴ هزار اطعام فاطمی در سطح شهرستان قزوین توزیع شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان قزوین در پایان عنوان کرد: طرح اطعام فاطمی با محوریت بقاع متبرکه در روز شهادت حضرت فاطمه(س) صورت گرفت و این سنت حسنه فاطمی توسط اداره اوقاف شهرستان و مجمع خیرین برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه