سرخط خبرها
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها

رییس کل دادگستری استان اصفهان:

با احکام جایگزین حبس می توان به روند کاهش جمعیت کیفری زندان ها کمک کرد

رییس کل دادگستری استان گفت: با بهره گیری از ظرفیت قانونی و مؤثر احکام جایگزین حبس می توان به روند کاهش جمعیت کیفری زندان ها کمک کرد.

حجت الاسلام جعفری

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین اسداله جعفری در هشتمین جلسه کارگروه ماده ۲۷ دستورالعمل ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندان ها با اشاره به لزوم بهره گیری از احکام جایگزین حبس در استان بیان داشت: با بهره گیری از ظرفیت مجازات های جایگزین حبس می توان تا حد زیادی افزایش آمار ورودی محکومان به زندان ها را کنترل نمود.

وی همچنین در خصوص آمار صدور کیفرخواست های شفاهی در استان افزود: حداقل ۲۰ درصد پرونده‌های کیفرخواستی در دادسرا قابلیت صدور کیفرخواست شفاهی را دارند که در حال حاضر تا رسیدن به این عدد فاصله داریم که اموری از جمله آماده نمودن زیرساخت‌ها، ساماندهی امور جهت افزایش صدور کیفرخواست شفاهی و نظارت بر عملکرد زیرمجموعه در دستور کار قرار گرفته است.

رییس کل دادگستری استان در ادامه تعداد احکام جایگزین حبس صادر شده در استان طی شش ماه ابتدایی استان را ۱۵۸۳۸ مورد شامل دوره مراقبت، خدمات عمومی رایگان، جزای نقدی، جزای نقدی روزانه و محرومیت از حقوق اجتماعی و ۴۰۳ فقره مبنی بر استفاده از پابند الکترونیک اعلام نمود.

حجت الاسلام و الملسمین جعفری در پایان تعداد کل آزادی از زندان محکومان در استان طی شش ماه ابتدایی سال جاری را ۱۲۶۲۵ مورد اعلام و خاطرنشان ساخت: این آزادی ها شامل خاتمه مجکومیت، پرداخته وثیقه، عفو، گذشت شاکی، پرداخت دین، پذیرش اعسار، برائت، پرداخت دیه، پابند الکترونیک و... می گردد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه