مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس اعلام کرد؛

بیش از ۶۶۲ میلیارد تومان برای جبران خسارت سیل استان فارس اختصاص یافت

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس اعلام کرد: از کل واحدهای آسیب دیده در سیل مردادماه امسال دراین استان بازدید و گزارش‌ها پس از تشکیل جلسه به تهران اعلام شد و حدود ۶۶۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای جبران خسارت ها سیل توسط هیئت دولت مصوب شد.

سیل

به گزارش خبرگزاری موج فارس، خلیل عبداللهی مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: بنا بر مصوبه هیات دولت، تسهیلات برای ساخت ۲۸۰ واحد شهری آسیب دیده از سیل مردادماه ۱۴۰۱ در استان فارس اختصاص یافته است که ۲۵۰ میلیون تومان برای هر واحد و در مجموع ۷۰میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس ادامه داد: تسهیلاتی نیز به یک هزار واحد روستایی آسیب دیده از سیل مردادماه استان فارس اختصاص داده شده که برای هر واحد ۲۰۰ میلیون تومان و در مجموع ۲۰۰ میلیارد  تومان به این بخش تعلق گرفته است.

عبداللهی با اشاره به تخصیص اعتبار بلاعوض به ۲۸۰ واحد شهری، گفت: به ازای هر واحد ۵۰ میلیون تومان و در مجموع ۱۴ میلیون تومان اعتبار به این بخش اختصاص یافته است. برای حدود  یک هزار واحد روستایی نیز به ازای هر واحد ۵۰میلیون تومان و در مجموع ۵۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه یک هزار و ۹۰۰ واحد در استان فارس متأثر از سیل مردادماه ۱۴۰۱  نیاز به تعمیر دارند، گفت: به ازای هر واحد ۳۰میلیون تومان کمک بلاعوض و در مجموع ۵۷ میلیارد تومان برای این بخش در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول با اشاره به وجود هزار و ۹۰۰واحد تعمیری در استان فارس گفت: ۳۸ میلیارد تومان بلاعوض هم به این بخش اختصاص یافته است.

وی در رابطه با اعتبارات در نظر گرفته شده برای کمک‌های معیشتی افزود: اعتباری به مبلغ  ۹۰میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در قالب  ۳هزار و ۲۰ مورد کمک معیشتی شامل خرید و تعمیرات لوازم خانگی اختصاص داده شده است. کمک معیشتی به روستاها نیز با مبلغی در حدود ۶۰میلیارد و ۴۰۰میلیون به ۳هزار و ۲۰ مورد اختصاص یافته است.

عبدالهی به اعتبارات اختصاص داده شده به زیرساخت‌های کشاورزی اشاره کرد و گفت: ۸۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هم به زیرساخت‌های آسیب دیده از سیل تعلق گرفته است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس افزود: ۳۴ شهرستان از مجموع ۳۷شهرستان درگیر  بارندگی شدند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه