سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

بازدید دادستان مرکز استان هرمزگان از زندان بندرعباس

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان به همراه معاونین خود به‌منظور رسیدگی به درخواست‌ها، مسائل و مشکلات حقوقی و قضایی مددجویان از زندان بندرعباس بازدید کرد.

زندان+بندرعباس

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، علیرضا احمدی منش دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در ادامه روند بازدید‌های مستمر خود از بازداشتگاه‌ها و زندان ها به همراه مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان و معاونین خود در هسته داخلی زندان بندرعباس حضور یافت و به گفت‌وگوی چهره به چهره با مددجویان پرداخت.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان در جریان این بازدید اظهار داشت: در راستای اجرای مفاد سند تحول قضایی و دستورات ریاست قوه قضائیه و تاکیدات رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، پالایش و بررسی پرونده ها، ارتقاء و بهبود نظام زندانبانی و رفع مشکلات حقوقی و قضایی مددجویان با بهره گیری از ارفاقات قانونی به عنوان مهم‌ترین اولویت‌های دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس به صورت مستمر پیگیری می‌شود و بر همین اساس برنامه بازدید‌های منظم و هدفمند قضات از زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها پیش بینی و عملیاتی شده است.

وی همچنین دیدار و گفت‌وگو با مددجویان و بررسی دقیق پرونده‌های آن‌ها به موازات نظارت بر حفظ حقوق شهروندی را یکی دیگر از اهداف بازدید از زندان بندرعباس برشمرد و یادآور شد: خوشبختانه در نتیجه این بازدید امکان ملاقات با ۷۰ نفر از زندانیان حاضر در این زندان فراهم شد که در نتیجه آن پس از بررسی درخواست‌های آن‌ها در خصوص هر مورد دستورات لازم صادر شد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان همچنین با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت نهاد‌های ارفاقی برای تسریع در ساماندهی به وضعیت زندانیان، بر لزوم استمرار سرکشی و حضور قضات و دادیاران پرونده‌های زندانی دار در بازداشتگاه‌ها و ندامتگاه‌ها به منظور نظارت بر حسن رفتار مددجویان و شناسایی افراد واجد شرایط برای استفاده از این تسهیلات قانونی تأکید کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه