مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان:

حافظ الگویی از عشق تمام عیار بین خالق و مخلوق است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان گفت:حافظ الگویی از عشق تمام عیار بین خالق و مخلوق است و شعر ، هنر ، ادبیات و فرهنگ ، بهترین زبان مطالبه گ هستند .

بزرگداشت مقام حافظ

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، رضا ثقتی در نشست شعر و اندیشه ویژه برنامه بزرگداشت مقام حافظ شیرازی با حضور و شعرخوانی شاعران استان در تالار مرکزی رشت، اظهار کرد: حافظ الگویی از عشق تمام عیار بین خالق و مخلوق است و شعر ، هنر ، ادبیات و فرهنگ ، بهترین زبان مطالبه گ هستند.

وی شاعران ایران اسلامی را همواره پیشرو خواند و با یادآوری دوران مبارزه علیه رژیم ستمشاهی و پیروزی انقلاب ، هشت سال دفاع مقدس و نیز دوران معاصر ، این پیشتازی را افتخار دانست.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با ابراز این اطمینان که با جهد و تلاش بیشتر ، جایگاه ادب و هنر استان ، به مرتبه ای شایسته‌تر خواهد رسید ، گفت : لازم است برای تعریف و تثبیت یک رویداد ثابت شعری در تقویم فرهنگ و ادبیات استان برنامه ریزی شود تا سالانه ، به همین مناسبت میزبان شاعران و اهالی ادب از اقصی نقاط کشور باشیم و در حال حاضر ، با توجه به وجود همدلی بین سازمان ها و نهادهای فرهنگی و هنری استان ، این بستر وجود دارد.

ثقتی روحانی شهید میرزا کوچک را شخصیتی هویت ساز و تمدن ساز خواند و او را یکی از ظرفیت هایی ذکر کرد که می تواند در این راستا نقش آفرینی کند و برگزاری کنگره ملی شعر سردارجنگل و استقبال شاعران مختلف از این رویداد را نویدبخش اتفاقاتی خوب در این بخش دانست.

وی در خاتمه سخنانش با اشاره به ترکیب جدید انجمن شعر و ادب رشت ، مرجعیت یافتن این انجمن را رویدادی فرخنده و میمون دانست و استمرار آن را نقطه قوت عنوان کرد .

نشست شعر و اندیشه ویژه برنامه بزرگداشت مقام حافظ شیرازی ، با همکاری مشترک اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان و حوزه هنری استان برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه