سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران خبر داد؛

حمایت بانک کشاورزی از فعالان بخش کشاورزی در قالب طرح ویژه وصول مطالبات

مدیر شعب بانک کشاورزی مازندران گفت: هم‌زمان با آغاز سال زراعی جدید، بانک کشاورزی به‌ منظور حمایت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی و تأمین منابع مالی طرح‌های تولیدی و همچنین مساعدت با بدهکاران این بخش، طرح ویژه «وصول مطالبات برای حمایت از تولید» را به اجرا در‌ آورد.

محمدتقی قزل سفلی مدير شعب بانک کشاورزی مازندران

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، مهندس محمدتقی قزل سفلی مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران، با اشاره به مساعدت بانک کشاورزی در قالب این طرح با مشتریان بدهکار، اظهار داشت: در صورتی که مشتری نسبت به پرداخت و تسویه نقدی کامل بدهی بخش کشاورزی خود که از محل منابع داخلی پرداخت شده است، اقدام نماید و دارای میانگین حساب باشد تا ۱۰۰ درصد اصل تسهیلات وصول شده و چنانچه فاقد میانگین حساب باشد تا ۸۰ درصد اصل تسهیلات وصول شده خود را می‌تواند با ارائه درخواست مطابق ضوابط اعتباری سال‌جاری تسهیلات جدید دریافت کند.

وی ادامه داد: با بیان اینکه اجرای طرح مذکور با چنین شرایط استثنایی برای بخشودگی جرائم در ۲۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

مدیر شعب بانک کشاورزی استان مازندران گفت: این بخشودگی شامل تمامی بدهکاران بانک کشاورزی می‌شود و تمامی تسهیل گیرندگان از بازه زمانی یک سال تا چندین سال می‌توانند از بخشودگی جرائم در این طرح برخوردار شوند.

گفتتنی است در این طرح شرایط ویژه‌ای برای بخشودگی جرایم دیرکرد (۶درصد وجه التزام) در نظر گرفته شده است و کلیه بدهکاران بانک کشاورزی فقط تا پایان مهرماه سال جاری می‌توانند با مراجعه به شعب بانک کشاورزی، مطابق با مقررات و ضوابط اعلام شده از این فرصت استثنایی بهره‌مند شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه