معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان:

مدیران تمامی مناطق را جهت شناسایی استعدادهای ورزشی بررسی کنند

معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: اساس این دولت بر مبنای محبت مدیران به مردم است و مدیر جامعه اسلامی برای مردم باید همانند یک پدر باشد.

ورزش

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج ایلام، بنیامین شکوه فر ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان ایلام اظهار داشت: باید به پتانسیل‌ها وظرفیت های ورزشی توجه ویژه داشت و مدیران مربوط تلاش کنند تمامی مناطق را جهت شناسایی استعدادهای ورزشی بررسی کنند.

معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه اساس این دولت بر مبنای محبت مدیران به مردم است افزود: مدیر جامعه اسلامی برای مردم باید همانند یک پدر باشد.

وی اضافه کرد: جامعه اسلامی نسبت به همه مخاطبان و خدمات گیرندگانش باید مسوولیت داشته باشد و از مدیران تنها پشت میزنشین را انتخاب نکند.

وی با تاکید بر ابنکه مدیران باید با بررسی تمام مناطق از ظرفیت ها غافل نشوند گفت: از مدیریت جدید انتظار می رود از ظرفیت های استان و جوانان غافل نشود.

شهاب شهبازی مدیر کل جدید ورزش و جوانان نیز در این مراسم ضمن تشکر از حسن اعتماد وزارت محترم ورزش و جوانان در انتخاب وی گفت: از جمله برنامه‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد فراهم نمودن نشاط در بین خانواده ورزش و جوانان، رسیدگی به امور جوانان، اتخاذتدابیر مناسب در حوزه ورزش بانوان استان،دتکمیل طرح های نیمه تمام در دولت گذشته، پیگیری جذب اعتبارات تملک و سرمایه وتوجه بر اجرای عدالت بین کارکنان است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه