سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان:

بیشتر مراجعات به مرکز درمانی شلمچه مربوط به گرمازدگی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه تاکنون بیماری حاد و خطرناکی بین زائران اربعین در مرز شلمچه مشاهده نشده است، گفت: بیشتر مراجعات به مرکز بهداشتی درمانی شلمچه مربوط به گرمازدگی است.

گرمازدگی

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، سید محمد محمدی رییس دانشگاه علوم پزشکی آبادان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: همچنان نیروهای بهداشت و درمان در پایانه مرزی شلمچه در حال خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی هستند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۰ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در پایانه مرزی شلمچه مستقر هستند تا به موارد قابل درمان در محل توسط نیروهای اورژانس رسیدگی شود و در صورت نیاز، بیماران به مرکز شهید سلیمانی در جاده شلمچه اعزام می‌شوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آبادان با اشاره به فعالیت کارشناسان بهداشت در شلمچه گفت: کار بیماریابی زائران اربعین در مسیر برگشت توسط کارشناسان بهداشت در حال انجام است تا از نظر بیماری‌های سندرومیک مانند کرونا، وبا و بیماری‌های عفونی مشکلی رخ ندهد. نمونه‌برداری و ارسال نمونه‌ها به آزمایشگاه نیز توسط کارشناسان بهداشت به سرعت انجام و پیگیری می‌شود.

محمدی با بیان اینکه تاکنون مشکل بیماری خطرناک و حادی در مرز شلمچه مشاهده نشده است، افزود: بیشتر مراجعات در این نقطه مرزی مربوط به گرمازدگی است و غالب بیماران نیز به صورت سرپایی درمان شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: تعدادی از زائران نیز در جاده بصره - نجف دچار تصادف شده بودند که بعد از رسیدن به نقطه صفر مرزی توسط اورژانس ۱۱۵ به یمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر منتقل شدند و حال عمومی آن‌ها خوب است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه