English

محمود قلیزاده خبر داد؛

کشف ۱۱۰‌ اصله الوار قاچاق جنگلی در استان اردبیل

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل از کشف ۱۱۰ اصله الوار قاچاق جنگلی در استان اردبیل خبر داد.

کشف چوب در اردبیل

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، محمود قلیزاده ، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: با اقدام به موقع نیروهای یگان حفاظت  منابع طبیعی استان و با همکاری  نیروی انتظامی شهرستان نمین ۱۱۰ اصله الوار قاچاق جنگلی دپو شده در یکی از کارخانه های شهرک صنعتی کشف و محموله به اداره کل منتقل شد.

وی افزود: در این رابطه افراد متخلف با تشکیل پرونده به مراجع قضایی استان اردبیل معرفی می شوند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل ضمن هشدار به متجاوزین عرصه ملی و منابع طبیعی گفت: نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی استان به صورت شبانه‌روزی در عرصه‌های ملی استان حضور داشته و با همکاری دستگاه قضائی و نیروی انتظامی با متجاوزین به عرصه‌های ملی استان و قاچاق هر گونه فرآورده های جنگلی برخورد قاطع خواهند کرد.

قلی‌زاده از دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب اراضی ملی و قاچاق فرآورده های جنگلی مراتب را به شماره تلفن‌های رایگان ۱۵۰۴ و ۱۳۹ اطلاع دهند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه