سرخط خبرها
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
  • ‌ عراقچی: هرگونه نقض تعهدات مندرج در تفاهم متوجه آمریکا خواهد بود
  • پیشنهاد ویژه به سه ملی‌پوش در حین جام جهانی
  • سد کرج در وضعیت خوب آبی کشور بسر می برد
  • مأموران، ملی‌پوش اسپانیایی را به کمپ راه ندادند

حسینی نژاد:

۲ هزار و ۳۵۰ واحد نانوایی خوزستان به کارتخوان هوشمند متصل شدند

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در سه ماهه نخست سال جاری ۴.۳ میلیون تن کالا به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار از خوزستان صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۶ درصد رشد داشته است.

169815290 (2)

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، سید سعید حسینی‌نژاد مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با حضور در نمایشگاه هفته دولت اظهار کرد: به دستور استاندار و حمایت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان سالن خرمشهر نمایشگاه بین‌المللی اهواز با حدود ۷۰ غرفه به عرضه کالاهای اساسی، مواد غذایی و شوینده‌ها با قیمت مناسب برای کمک به معیشت خانواده‌ها اختصاص یافت.

وی افزود: شیوع کرونا در ۲ سال اخیر تاثیر منفی بر بازار گذاشته و به همین دلیل عرضه این محصولات برای حمایت از کسب و کارها و حمایت از مردم و خرید کالا با قیمت مناسب برای اولین بار در نمایشگاه‌های هفته دولت به چنین بخشی اختصاص‌ یافت.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: با هماهنگی مدیر نمایشگاه این غرفه‌ها بصورت رایگان در اختیار واحدهای تولیدی قرار گرفت تا بتوانند از این فرصت برای معرفی و فروش محصولات خود استفاده کنند.

وی بیان کرد: در بحث تجارت و تنظیم بازار نیز اقداماتی صورت گرفته و با توجه به جمعیت پنج میلیون نفری استان که بازار مناسبی را تشکیل می‌دهد، برای انسجام بخشی به استان یک برنامه عملیاتی همراه با شاخص‌های ارزیابی برای تمام شهرستان‌ها با توجه به شرایط و فضای اقتصادی و کسب و کار شهرستان تعیین، تعریف و ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری موج ، حسینی‌نژاد عنوان کرد: در این برنامه عملیاتی برای ۲۹ شهرستان در بازه‌های سه ماهه گزارش‌گیری و نمره‌دهی از ۱۰۰ انجام می‌شود و با توجه به اینکه کارگروه‌هایی تحت عنوان تنظیم بازار، گندم، آرد و نان، صادرات غیر نفتی، شورای ساماندهی مبادلات بین مرزی و کارگروه اقدام‌ مشترک با ریاست فرمانداران در شهرستان‌ها تشکیل می‌شود، تمام دستگاه‌های اجرایی موظفند که به عنوان اعضاء کارگروه انجام وظیفه کنند تا در نهایت به بهبود فضای کسب و کار، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال کمک کنند.

وی ادامه داد: رونق پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه از دیگر برنامه‌ها است و با پیگیری‌های مستمر و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی بسیاری از موانع رفع شد و شعبه بانک ملی به منظور نیازهای ارزی در پایانه مرزی و شلمچه مستقر شده است.

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اضافه کرد: در سه ماهه نخست سال جاری ۴.۳ میلیون تُن کالا به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار از خوزستان صادر شد که نشان دهنده رشد ۳۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

وی گفت: ایجاد اشتغال و فرصت‌های اقتصادی در نقطه مرزی استان تحت عنوان بازارچه مرزی اروندکنار نیز انجام شد؛ این بازارچه از سال ۱۳۹۴ تعطیل و با پیگیری‌های انجام شده از ۲۳ اسفندماه سال گذشته صادرات از این بازارچه آغاز شده و در ۴ ماهه نخست سال جاری حدود ۴۴۰ هزار دلار صادرات انواع آبزیان از این بازارچه را داشتیم.

حسینی‌نژاد افزود: این بازارچه که برای حمل ماهی و سایز آبزیان است اشتغالی در آن منطقه به وجود آورده و باعث جلوگیری از مهاجرت و توزیع درآمدی مناسب در مناطق مرزی می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه دولت برای نان و آرد ۲ هزار و ۳۵۰ واحد نانوایی در خوزستان به دستگاه کارتخوان هوشمند متصل شده و در آن افراد خریدار تعداد نان را انتخاب و با قیمت مصوب خریداری می‌کنند و از فروش‌ خارج از شبکه آرد جلوگیری می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه