با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی؛

عملیات ساخت کارخانه تولید قیر در بندر امام آغاز شد

بندر امام- عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید قیر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.

قیر

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، پیش از ظهر امروز شنبه به مناسبت هفته دولت و با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید قیر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام آغاز شد.

این طرح با ارزش سرمایه‌گذاری چهار هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال به مساحت سه هکتار، سالانه ۳۶۰ هزار تن ظرفیت تولید دارد.

با اجرایی شدن این طرح در مجموع ۶۴۶ فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد می‌شود؛ احداث کارخانه تولید قیر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام سهم بازار صادرات قیر را افزایش خواهد داد.

توسعه خدمات ارزش افزوده و کاهش بهای تمام شده کالاهای صادراتی به منظور افزایش رقابت‌پذیری در بازارهای هدف از دیگر اهداف احداث کارخانه تولید قیر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام است.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه