سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • انتقاد وزارت صمت به افزایش بالای قیمت خودرو توسط ایران خودرو
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت

حسن افتخاری خبر داد؛

بهره‌برداری و عملیات اجرایی ۹۲۶ طرح گازرسانی در هفته دولت

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی بیان کرد: همزمان با هفته دولت امسال در بخش روستایی، افتتاح و بهره برداری از طرح گازرسانی به ۶۰ روستا و آغاز عملیات اجرایی در ۶۵ روستای دیگر انجام می‌شود.

گاز رسانی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حسن افتخاری مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: در هفته دولت ۹۲۶ طرح گازرسانی با اعتبار۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد یا عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

افتخاری در ادامه این خبر متذکر شد: همزمان با هفته دولت امسال در بخش روستایی، افتتاح و بهره برداری از طرح گازرسانی به ۶۰ روستا و آغاز عملیات اجرایی در ۶۵ روستای دیگر انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه شهری نیز در اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان، پروژه گازرسانی به شهر باجگیران به عنوان تنها شهر بدون گاز استان به صورت رسمی آغاز خواهد شد.

وی اظهار کرد: در مجموع با آغاز عملیات اجرایی و بهره برداری طرح‌های امسال بیش از ۱۴ هزار خانوار شهری و روستایی جدید در خراسان رضوی از نعمت گازطبیعی بهره‌مند خواهند شدو  اعتبار طرح‌های گازرسانی بخش شهری و روستایی استان در هفته دولت امسال رقمی بالغ بر ۶۴۱ میلیارد تومان است.

افتخاری افزود: در حوزه گازرسانی به واحد‌های تولیدی و صنعتی نیز در هفته دولت امسال ۲۲۰ مورد افتتاح و عملیات اجرایی گازرسانی به ۵۸۰ واحد تولیدی صنعتی استان با مجموع اعتبار ۴۰۳ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

 مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی یادآور شد: با بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۸۰۰ طرح گازرسانی به واحد‌های تولیدی و صنعتی استان ۵۰ میلیون لیتر در سال ظرفیت جایگزینی مصرف فرآورده‌های مایع ایجاد شده که با فروش آن امکان ارزآوری برای کشور ایجاد خواهد شد.

 افتخاری در خاتمه اضافه کرد: شرکت گاز استان خراسان رضوی در حال حاضر وظیفه تامین گاز طبیعی ۲ میلیون و ۵۸۲ هزار خانوار شهری و روستایی را در ۹۵ شهر و ۲ هزار و ۵۵۶ روستا بر عهده دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه