سیاوش محمدی خبر داد:

ماندگاری هوای خنک و مطبوع تا اواخر هفته جاری در اردبیل

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: دمای هوای خنک و مطبوع تا اواخر هفته جاری در سطح استان ماندگار خواهد بود.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سیاوش محمدی ، مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: تا اواخر هفته جاری تغییرات دمایی قابل توجه نبوده و بویژه در مناطق مرکزی  و جنوبی استان اردبیل، دمای هوا خنک و مطبوع خواهد بود.

وی افزود: بررسی آخرین نقشه های هواشناسی نشان می دهد جو استان اردبیل تا اواخر هفته جاری همچنان پایدار است.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل می گوید: بر این اساس آسمان غالباً صاف تا نیمه ابری توام با وزش باد خزری (گاهی تند تا نسبتاً شدید) و در پاره ای از مناطق همراه با خیزش گرد و خاک محلی پیش بینی می شود.

محمدی گفت: امروز و فردا (دوشنبه ۳۱ مرداد و سه شنبه ۱ شهریور) در ارتفاعات و دامنه های کوهستانی استان اردبیل رشد ابرهای همرفتی و رگبار پراکنده باران و رعد و برق دور از انتظار نخواهد بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه