سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور خبر داد؛

یک میلیون و۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال در صندوق اجتماعی کشاورزان

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور گفت: صندوق اجتماعی کشاورزان از زمان تأسیس تاکنون یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال دارد.

بیت الله برقراری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، بیت الله برقراری در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بر اساس اصل ۲۹ قانون اساسی شکل گرفته است، بیان داشت: در حال حاضر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیمه شده فعال و غیر فعال دارد.

وی اضافه کرد: جامعه هدف این صندوق به صورت آمار ناخالص حدود ۳۰ میلیون نفر از روستاییان، کشاورزان ساکن و غیر ساکن در شهر، عشایر و ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر است که این آمار یک سوم جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد.

این مقام مسئول ادامه داد: حداقل سن ورود و عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ،روستاییان و عشایر  ۱۸ سال و حداکثر ۵۰ سال است و طبق آمار خالص حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت باید تحت پوشش بیمه هدف این صندوق قرار بگیرند.

برقراری در خصوص شرایط بیمه شدن افراد در این صندوق توضیح داد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ،روستاییان و عشایر  در راستای تحقق پوشش بیمه‌ای صد در صدی شرایط مناسبی را برای همه قشرهای درآمدی فراهم کرده که افراد با حداقل ۵۰ هزار تومان و حداکثر با ۱۳۳ هزار تومان ماهانه می توانند خود را بیمه کند.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با اشاره باینکه فرد بیمه شده پس از بازنشستگی براساس حق بیمه‌ای که پرداخت کرده، مستمری دریافت می‌کند، گفت: برای مثال اگر فرد در سطح یک بیمه‌ای ۳۰ سال بیمه پرداخت کرده باشد یک میلیون تومان در ماه مستمری می‌گیرد و فردی که در سطح هشت بیمه‌ای است و مدت ۳۰ سال حداکثر حق بیمه (۱۳۳هزار تومان) پرداخت کرده است، ۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان مستمری دریافت می‌کند.

وی افزود: استان اصفهان ۳۱۲ هزار نفر جامعه مشمول صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان دارد که تاکنون ۹۷ هزار نفر آنها عضو این صندوق شدند و ۱۰ هزار نفر مستمری بگیر هستند.

این مقام مسئول در خصوص  اقدامات انجام شده در استان اصفهان توضیح داد: در حال حاضر استان اصفهان برترین و موفق‌ترین استان در طرح تحولی محسوب می شود و امیدواریم که در تحقق جذب تخصیصی بیمه‌ای به استان اصفهان که ۲۸ هزار نفر است موفق باشد.

برقراری در ارتباط با وضعیت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان در اصفهان افزود: استان اصفهان دارای جامعه هدف ۳۱۲ هزار نفری است و در حال حاضر حدود ۹۷ هزار نفر را تحت پوشش خود قرار داده است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه در حال حاضر تعداد بازنشستگان این صندوق به ۱۶۳ هزار نفر می‌رسد ، گفت: در استان اصفهان حدود ۱۰ هزار نفر بازنشسته نیز تحت پوشش صندوق هستند که این آمار رو به افزایش است‌.

 این مقام مسئول با اشاره باینکه بودجه دولتی صندوق در سال گذشته هزارو هفتاد میلیارد تومان بوده است، بیان داشت: در سال جاری  ۴۰ درصد بودجه دولتی صندوق رشد یافته است.

مدیرعامل بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر افزود: برای این صندوق طبق مصوبات یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده است که تاکنون  ۴۰۰ میلیار تومان آن‌ اخذ شده است.

وی با بیان اینکه جامعه هدف این بیمه روستاییان، عشایر، کشاورزان ساکن و غیرساکن در شهر و شهرهای دارای جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر هستند، گفت: افراد با مراجعه به دفاتر کارگزاری می توانند نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

بیت اله برقراری با بیان اینکه نسبت پشتیبانی این صندوق در حال حاضر یک به ۱۰ بوده و در ازای هر ده بیمه شده جدید می‌تواند یک نفر را بازنشسته کند، بیان داشت: هم اکنون صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر حدود ۱۸۰۰ کارگزاری در کشور دارد که سهم استان اصفهان ۶۳ کارگزاری در سطح شهر و شهرستان‌ها می باشد.

بیمه کشاورزی

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه