سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

به مدت سه روز برگزار می‌شود؛

رویداد ملی سفینه النجاه در آستان قدس رضوی

خادم هنر هیأت جامعه ایمانی مشعر گفت: رویداد ملی سفینه النجاه در سالن نمایشگاه‌های دائمی آستان قدس رضوی از تاریخ ۲۶ مردادماه الی ۲۸ مردادماه برگزار می‌شود.

رویداد ملی سفینه النجات

به گزارش خبرگزاری موج قم، حجت الاسلام والمسلمین علی اصغر دشمیری با اشاره به برگزاری رویداد ملی سفینه النجاه از ۲۶ام مردادماه در آستان قدس رضوی، اظهار داشت: این رویداد به تولید اثر حول محور سید الشهدا(ع) و امام رضا(ع) می‌پردازد.

وی با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هنرمند و با هدایت بیش از ۳۰ استاد در این رویداد فعالیت دارند، مطرح کرد: فعالیت این هنرمندان در ۱۰ قالب هنری مجموعه عکس داستانی، مستند کوتاه، پادکست، گرافیک متحرک، نقاشی، تصویرسازی، حروف نگاری، طراحی نشان، پوستر، طراحی پرچم و کتیبه است.

خادم هنرهیأت جامعه ایمانی مشعر با اشاره به اینکه این هنرمندان در سه روز و تا تاریخ ۲۸مردادماه خلق اثر می‌کنند، عنوان کرد: این رویداد در سالن نمایشگاه‌های دائمی آستان قدس رضوی برگزار ‌می‌شود.

وی افزود: برای شرکت در این رویداد از هنرمندان ۲۸ استان کشور دعوت به عمل آمده است که بخشی از آن‌ها را نیز بانوان تشکیل داده‌اند.

دشمیری با بیان اینکه این کارگاه در راستای شبکه‌سازی هنرمندان و آشنایی بیش‌تر هنرمندان با یکدیگر است، خاطرنشان کرد: در این رویداد چند گام جدید را رقم زدیم. 

وی با اشاره به اینکه برای کمک به ارتقای خلق اثر تمام کارگاه‌ها در یک محل هستند و تمام مخاطبین با تمام هنرمندان و اساتید در ارتباط هستند، تصریح کرد: هدایت به سمت کار گروهی از دیگر اهداف این رویداد بوده و بسترسازی لازم برای فعالیت به صورت تیمی انجام شده است.                 

خادم هنرهیأت جامعه ایمانی مشعر در پایان یادآور شد: استاید برجسته‌ای در این رویداد شرکت خواهند کرد که در حوزه‌هایی نظیر منظر تیم‌سازی، ادبیات، داستان، تولید محتوا، ایده پردازی و ... فعالیت می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه