سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

مسعود زارعی اعلام کرد؛

ضرورت تشکیل کارگروه ویژه برای رفع موانع انتقال صنوف مزاحم

عضو شورای شهر شیراز گفت :تشکیل کارگروه ویژه برای رفع موانع انتقال صنوف مزاحم شهری به مجتمع های کارگاهی و خدماتی با محوریت شهرداری شیراز ضروری است.

به گزارش خبرگزاری موج فارس،مسعود زارعی رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز در بازدید از مجتمع کارگاهی سنگ فروشان ، از ضرورت تشکیل کارگروه ویژه رفع موانع برای انتقال صنوف مزاحم به مجتمع های کارگاهی و خدماتی سخن گفت و اظهار داشت : برای انتقال مشاغل مزاحم عزم جدی وجود دارد که می بایست برای همکاری و هماهنگی بیشتر همه دستگاههای متولی و خدمات رسان، کارگروه تخصصی رفع موانع انتقال مشاغل مزاحم تشکیل شود و این کارگروه می تواند زمینه همکاری تمامی دستگاهها را با کمیسیون بند ۲۰ و شهرداری شیراز برای ساماندهی صنوف و مشاغل مزاحم شهری و تسهیل امور فراهم نماید.

افسانه خواست خدایی عضو شورا نیز بر نظارت و هماهنگی با شهرداری و کمیسیون بند بیست ماده ۵۵ شهرداری بر ایجاد مجتمع‌های ساماندهی و حمایت از انتقال صنوف مزاحم به این سایت‌های تخصصی تاکید کرد و گفت: نقش شهرداری در بحث ساماندهی طبق قانون روشن است و باید در این مسیر هماهنگی با شهرداری صورت پذیرد.

 

 گفتنی است بر اساس مصوبه هیات وزیران ۲۵ شغل در رده مشاغل مزاحم شهری می باشند که کارگاه‌های سنگ فروشان از جمله این مشاغل هستند و بر اساس کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداریها که در سازمان ساماندهی مشاغل شهری و به منظور رسیدگی به وضعیت مشاغل مزاحم شهری تشکیل می شود مسائل و موارد حقوقی انتقال مشاغل مزاحم شهری توسط اعضا کمیسیون مورد بررسی قرار می گیرد که این بازدید نیز در راستای تصمیم گیری کمیسیون بند بیست برای صنف سنگ فروشان صورت پذیرفت .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه