سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رییس سازمان حج و زیارت ‌‌فارس اعلام کرد؛

پیش ثبت نام بیش از ۷۱ هزار و ۴۵۰ زائر اربعین در استان فارس

رئیس سازمان حج و زیارت استان فارس با اشاره به پیش ثبت نام ۷۱ هزار و ۴۵۰ نفر برای پیاده‌ روی اربعین گفت: مهلت ثبت‌نام تا ۲۱ مردادماه تمدید شده است.

اربعین

به گزارش خبرگزاری موج فارس، علیرضا زینلی، مدیر کل حج و زیارت فارس گفت: پیش ثبت نام پیاده روی اربعین از ۱۰ تیر امسال در سامانه سماح به نشانی Samah.haj.ir آغاز شده است و تاکنون بیش از ۷۱ هزار و ۴۵۰ نفر برای زیارت اربعین امسال اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیر حج و زیارت فارس با تاکید بر این که زائران برای پیش ثبت نام در پیاده روی اربعین حسینی علاوه بر ثبت نام اینترنتی، می توانند به دفاتر و شرکت‌های زیارتی مجاز در سطح استان فارس مراجعه کنند از مشتاقان زیارت پیاده روی اربعین حسینی فارس خواست که نام نویسی خود را به لحظات پایانی موکول نکنند و توجه به نکات مطرح شده در سامانه سماح درباره شیوه نامه های تدوین شده بهداشتی، واکسیناسیون، ضروری است.

او تاکید کرد: زمان ثبت نام نهایی متقاضیان نیز در روز‌های آینده اعلام خواهد شد تا پس از پایان پیش ثبت نام، مرحله نام نویسی نهایی و اعزام‌های اربعین حسینی ۱۴۰۱ مشخص شود.

مدیر حج و زیارت فارس افزود: در این مرحله در سامانه سماح فقط پیش ثبت نام انجام می‌شود و به منزله ثبت نام قطعی نیست.

زینلی گفت: بر اساس اعلام کمیته اربعین حسینی، چنانچه محدودیتی از سوی دولت عراق برای تعداد زائران زیارت اربعین در نظر گرفته شود، ثبت نام قطعی متقاضیان از بین افرادی که پیش ثبت نام کرده اند اعلام خواهد شد.

مدیر حج و زیارت فارس تاکید کرد: بر اساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین تزریق حداقل دو دوز واکسن کرونا و داشتن گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ اعزام از شرایط الزامی تشرف است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه