سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

عادل شهرزاد:

رفع موانع بخش تولید هرمزگان مستلزم همراهی کلیه دستگاه های اجرایی و بانک ها است

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری هرمزگان گفت: بانک ها و موسسات مالی ضروری است در رفع مشکلات واحدهای تولیدی دستگاه های اجرایی را همراهی کنند.

عادل+شهرزاد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، عادل شهرزاد سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری هرمزگان در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به اقدامات دولت برای رفع موانع بخش تولید، عنوان کرد: یکی از اهداف مهم دولت سیزدهم در بخش اقتصاد جهت پویایی آن تسهیل جریان تولید و کاهش موانع در این بخش است.

وی در همین خصوص افزود: تحقق اهداف دولت سیزدهم در زمینه رفع موانع تولید و ایجاد زمینه جهش در این بخش مهم هماهنگی و همکاری کلیه دستگاه های اجرایی برنامه ریز، اجرایی، بانک ها و موسسات مالی است.

شهرزاد تصریح کرد: پیگیری ویژه مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در دستور کار کلیه دستگاه های اجرایی ذی‌ربط قرار گیرد.

وی در همین خصوص، گفت: دستگاه های اجرایی در چهارچوب قوانین و مقررات و با ارائه راهکار مناسب نسبت به عملیاتی نمودن مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اقدام نمایند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری هرمزگان با تاکید بر رفع مشکلات واحدهای تولیدی در کمترین زمان ممکن، اظهار داشت: دستگاه های اجرایی با رصد مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی در اسرع وقت به رفع موانع پیش روی واحد های تولیدی با بهره گیری از ظرفیت های قانونی اقدام کنند.

وی تصریح کرد: بانک ها و موسسات مالی ضروری است در رفع مشکلات واحدهای تولیدی دستگاه های اجرایی را همراهی کنند.

بیشتر بخوانید:

صدور دستور قضایی برای ترخیص بیش از ۱۴هزار تن برنج وارداتی

 

شهرزاد افزود: دستگاه های خدمات رسان در رفع مشکلات واحدهای تولیدی رسالت خطیری دارند و ارائه خدمات این دستگاه ها نباید به گونه ای باشد در روند تولید استان خللی ایجاد کند.

در این نشست مسائل و مشکلات چهار واحد تولیدی استان بررسی و با دستور سرپرست معاونت اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری تصمیمات لازم برای رفع مشکلات آنها اتخاذ شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه