سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

هیئت مدیره جدید جمعیت حمایت از بیماران ای ال اس و نوروپاتی انتخاب شدند

مجمع عمومی عادی جمعیت حمایت از بیماران ای ال اس و نوروپاتی به منظور برگزاری انتخابات هیئت مدیره این تشکل مردم نهاد برگزار شد.

مجمع عمومی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، با حضور هیئت مدیره سابق ، خیرین و جمعی از بیماران و خانواده آنها و نماینده استانداری اصفهان اعضای جدید هیئت مدیره با رای اعضای مجمع جمعیت حمایت از بیماران ای ال اس و نوروپاتی  انتخاب شدند.

حجت الاسلام و المسلمین محمد زارعان ، دکتر مجید قاسمی ، علیرضا صلواتی ، دکتر ایمان ادیبی ، محمد رضا کریمی ، دکتر احمد شریعتی و سید هوشنگ قادریان به عنوان عضو اصلی و سید ماجد ابطحی و احمد رضا ضیایی به عنوان عضو علی البدل به مدت دوسال عهده دار مسئولیت هیئت مدیره این تشکل خواهند بود . همچنین سید جواد حسینی و افشین خسروی به عنوان بازرس اصلی و علی البدل انتخاب شدند .

پیش از این محمد مجیری ، حجت الاسلام و المسلمین محمد زارعان ، ایرج حیدری ، علیرضا صلواتی، دکتر ایمان ادیبی ، احمد رضا ضیایی ، سمیه تباشیری به عنوان عضو اصلی و سمانه امینی هرندی مهدی ترکاشند به عنوان عضو علی البدل و همچنین محمد رحمتی و حسین خوش فطرت به عنوان بازرس اصلی و علی البدل در هیئت مدیره جمعیت حمایت از بیماران ای ال اس و نوروپاتی فعالیت داشتند .

به گزارش خبرگزاری موج؛ جمعیت حمایت از بیماران ای ال اس و نوروپاتی اولین و تنها تشکل مردم نهاد حامی بیماران ای ال اس و نوروپاتی در کشور است که فعالیت رسمی خود را در سال ۹۷ آغاز کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه