سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان :

نمایشگاه اصفهان، درگاه حضور شرکت‌های ایرانی در فرایند بازسازی سوریه است

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان گفت: با برگزاری پاویون جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بین‌المللی بازسازی سوریه، نمایشگاه اصفهان به درگاه حضور شرکت‌های ایرانی در فرایند بازسازی سوریه پس از جنگ تبدیل خواهد شد.

بازسازی سوریه

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین‌المللی اصفهان ، احمدرضا طحانیان با اشاره به اینکه هفتمین نمایشگاه بین‌المللی بازسازی سوریه طی روزهای ششم تا دهم مهرماه ۱۴۰۱ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی دمشق برگزار خواهد شد، گفت: با رایزنی‌های صورت گرفته، نمایشگاه بین‌المللی اصفهان مسئولیت برپایی پاویون جمهوری اسلامی ایران و حضور شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه را بر عهده گرفته و تلاش می‌کند شرایط حضور قدرتمند شرکت‌های داخلی را در این نمایشگاه فراهم آورد.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های فعال در تمامی حوزه‌های زیرساختی می‌توانند در این نمایشگاه حضور یابند و به معرفی محصولات و خدمات خود بپردازند، تصریح کرد: شرکت‌های فعال در حوزه ساختمان و تمامی زیرگروه‌های وابسته، انرژی، خدمات راه‌سازی و سدسازی، طراحی و اجرای سیستم‌های خدمات عمومی شهری، برق‌رسانی، آبرسانی، فاضلاب، ارتباطات و IT، صنایع بالادستی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، کشاورزی، پزشکی و دارویی، غذایی و بسته‌بندی، رستوران و هتل‌داری از جمله شرکت‌هایی به شمار می‌روند که می‌توانند در نمایشگاه بازسازی سوریه حضور یابند و نقش قابل توجهی در توسعه صادرات محصولات و خدمات خود داشته باشند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان همچنین به صدور مجوز برپایی پاویون ملی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه بازسازی سوریه از سوی سازمان توسعه تجارت اشاره کرد و ادامه داد: این نمایشگاه یکی از اصلی‌ترین پایگاه‌های حضور شرکت‌های ایرانی در کشور سوریه خواهد بود و بر همین اساس شرکت‌هایی که محصول یا خدمات قابل توجهی برای عرضه دارند، می‌توانند بهره‌برداری‌های ویژه‌ای از این نمایشگاه داشته باشند.

وی با بیان اینکه موقعیت و نقش استراتژیک سوریه در اتصال سه قاره آسیا، اروپا و افریقا، شرایط مطلوبی را برای حضور شرکت‌ها در این نمایشگاه فراهم می‌کند، تاکید کرد: محدودیت ورود کالا از کشور ترکیه طبق مصوبات اخیر دولت سوریه، قرار گرفتن سوریه در اولویت اول اهداف تجاری ایران از سوی سازمان توسعه تجارت، نیازمندی سوریه به تمامی خدمات فنی مهندسی و کالاهای اساسی در حوزه‌های مختلف زیرساختی و عمرانی و همچنین در نظر گرفتن معافیت‌های مالیاتی و گمرکی برای تجار و صادرکنندگان ایرانی از جمله امتیازها و مزیت‌های حضور شرکت‌های ایرانی در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی بازسازی سوریه به شمار می‌رود.

طحانیان همچنین به ارائه آماری از دوره گذشته برپایی این نمایشگاه پرداخت و گفت: در دوره گذشته، ۳۸۹ شرکت از ۳۱ کشور در این نمایشگاه حضور داشتند؛ در مجموع ۴۲ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند و قراردادهای بسیار تاثیرگذار و سنگینی نیز میان شرکت‌های حاضر در نمایشگاه و طرف‌های حاضر از کشور سوریه به امضا رسید.

گفتنی است؛ علاقمندان به حضور در هفتمین نمایشگاه بین‌المللی بازسازی سوریه می‌توانند با شماره تلفن‌های ۰۹۱۲۹۴۷۹۲۶۵ و ۰۹۱۲۹۴۷۶۳۹۴ تماس بگیرند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه