سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

۱۷ شهرستان استان فارس در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، تعداد شهرستان های زرد استان بر اساس آخرین نقشه رنگ بندی کرونا افزایش داشته است.

به گزارش  خبرگزاری موج فارس ، «سید وحید حسینی» در پانصد و پانزدهمین نشست ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از افزایش موارد بستری و سیر صعودی کرونا در فارس در پی ورود کشور به موج هفتم کروناویروس، خبر داد.

او با اشاره به رنگ بندی نقشه استان در زمینه کرونا و افزایش پنج شهر زرد به استان فارس در مقایسه با هفته گذشته گفت: بر اساس آخرین نقشه رنگ بندی کرونا، در حال حاضر هفده شهرستان استان شامل شیراز، اقلید، خرمبید، سرچهان، رستم، ممسنی، بیضا، زرقان، خرامه، کوار، فسا، قیر و کارزین، خنج، گراش، مهر، لارستان و جویم در وضعیت زرد و سایر شهرستان ها در وضعیت آبی هستند.

رئیس دانشگاه تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا با کمک و همراهی تمام اقشار جامعه در رعایت شیوه نامه های بهداشتی، از افزایش شهرستان های با وضعیت زرد جلوگیری و روند کرونا در استان را کاهش دهیم.

حسینی ادامه داد: با توجه به قدرت انتشار بالای زیرسویه جدید کرونا که هر فرد مبتلا، قادر به انتقال بیماری به ۱۸ فرد است، از مردم استان می خواهیم هرگونه نشانه ابتلا به بیماری را جدی قلمداد کرده و ضمن پیشگیری از انتقال بیماری به دیگران، با مراجعه به پزشک مانع از شدت یافتن علایم بیماری شوند.

استفاده از ماسک در محیط های سربسته و شلوغ، الزامی است.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با بیان اینکه رعایت شیوه نامه های بهداشتی در ماه های گذشته از سوی مردم کاهش داشته، ضرورت رعایت این شیوه نامه ها به ویژه استفاده از ماسک را به عنوان راهکار موثر مقابله با شیوع کرونا در جامعه یادآور شد و افزود: لازم است به ویژه در محیط های بسته، وسایل حمل و نقل عمومی و مکان های شلوغ مانند مراکز خرید و اماکن ورزشی، از ماسک استفاده کنیم.

حسینی همچنین واکسیناسیون را از مهم ترین اقدامات برای پیشگیری از ابتلا به کرونا دانست و با تاکید بر ضرورت مراجعه تمام افراد واجد شرایط در استان به مراکز منتخب واکسیناسیون علیه کرونا و تکمیل چرخه واکسیناسیون در شرایط کنونی گفت: استقبال از واکسن کرونا نسبت به ماه گذشته در استان افزایش داشته و برنامه واکسیناسیون در استان فارس با قوت در حال پیگیری است.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه