سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

علی‌اصغر کرباسی:

بالاترین میزان راه آسفالت استان در اختیار تربت حیدریه است

رییس اداره راهداری تربت‌حیدریه بیان کرد: اکنون ۱۷ روستای حداقل بالای ۲۰ خانوار به میزان ۴۳ کیلومتر نیاز به آسفالت دارند و در مجموع ۷۷۰ کیلومتر راه‌های مواصلاتی شهرستان تربت حیدریه وجود دارد.

اجرای روکش آسفالت

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، علی‌اصغر کرباسی رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان تربت‌حیدریه اعلام کرد: هم‌اکنون میزان برخورداری راه آسفالته در تربت حیدریه ۹۸ درصد راههای مواصلاتی این شهرستان را شامل می‌شود که این شاخص از میانگین استان خراسان رضوی بالاتر است.

کرباسی ادامه داد: در حال حاضر میزان برخورداری راه آسفالته در سطح استان خراسان رضوی ۹۴.۲ درصد است و از مجموع ۷۷۰ کیلومتر راه‌های مواصلاتی شهرستان تربت حیدریه، حدود ۵۰۰ کیلومتر به راه‌های روستایی اختصاص دارد.

رییس اداره راهداری تربت‌حیدریه افزود: اکنون ۱۷ روستای حداقل بالای ۲۰ خانوار به میزان ۴۳ کیلومتر نیاز به آسفالت دارند و عملیات زیرسازی راه روستایی "کوهی" به طول ۲ هزار و ۷۰۰ متر و با صرف ۱۵ میلیارد ریال اعتبار پایان یافت.

وی متذکر شد: علاوه بر این و از محل اعتبارات داخلی عملیات لکه‌گیری با آسفالت سرد به طول ۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع، روکش آسفالت گرم محور تربت‌حیدریه – مشهد (گردنه سبز) به طول سه کیلومتر، تیغ‌زنی و تسطیح ۱۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی شنی، اجرای ۸۰ کیلومتر اصلاح شیب شیروانی راه، شانه‌سازی راه به طول ۵۶ کیلومتر، زیرسازی و آسفالت پل ورودی کدکن، زیرسازی و آسفالت راه روستایی ترقی به طول چهار کیلومتر انجام شد.

رییس اداره راهداری تربت‌حیدریه تصریح کرد: لایروبی و پاکسازی راه‌ها بعد از سیلاب‌های فصلی به طول ۲۰۰ کیلومتر، شروع عملیات زیرسازی رمپ‌های ورودی و خروجی راه روستایی ترقی به طول ۳۰۰ متر از جمله این موارد بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین انجام ۱۵ مرحله گشت شبانه راهداری به منظور کنترل روشنایی تونل رباط سنگ و گردنه سبز و گردنه خماری و کنترل ترافیک در طول محورهای شهرستان تربت‌حیدریه از دیگر اقدامات انجام شده در این زمینه بوده است.

رییس اداره راهداری تربت‌حیدریه تاکید کرد: اقدامات اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان تربت‌حیدریه در راستای صیانت از حریم راهها شامل جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، عبور تاسیسات زیربنایی، جمع‌آوری بنرها و تابلوهای غیر مجاز به تعداد ۱۱۰ مورد به تبیین اقدامات حوزه ایمنی و حریم راهها بوده است.

کرباسی یادآور شد: تعویض، مرمت و نصب ۲۶۰ شاخه گاردریل و ایمن‌سازی آنها، تهیه، نصب، مرمت و رنگ‌آمیزی ۳۲۰ عدد تابلو اخطاری،انتظامی و اخباری، رنگ‌آمیزی ۹۰ مترمربع سرعت‌گاهها، تعمیرات جزیی و نگهداری ۴۵ دستگاه پل بخشی از اقدامات راهداران ما در زمینه تامین و نگهداری از تاسیسات جاده‌ای این شهرستان بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه