سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

فعالیت ۲۷ کارخانه خوراک دام و طیور در استان قم

مدیرکل دامپزشکی قم از فعالیت ۲۷ کارخانه خوراک دام و طیور در استان قم خبر داد.

 رفیعی محمدی

به گزارش خبرگزاری موج قم، مهدی رفیعی محمدی افزود: خوراک نقش مهمی در تامین بهداشت و سلامت دام و طیور دارد و با توجه به نقش خوراک در قالب گوشت و شیر، به‌طور غیرمستقیم در سلامت انسان نیز نقش دارد.

وی اضافه کرد: اگر بهداشت خوراک دام و طیور تامین نشود، از نظر آلودگی‌های میکروبی و قارچی می‌تواند در سلامت انسان اثر مخربی داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: طبق قانون دامپزشکی کشور، همه کارخانه‌های خوراک دام و طیور باید پروانه بهداشتی اخذ نمایند و برای تک‌تک محصولاتی که تولید می‌کنند پروانه ساخت بگیرند.

رفیعی ادامه داد: در پروانه بهداشتی استانداردهای بهداشتی که در ساختمان کارخانه لحاظ می‌شود از جمله ورودی، سالن تولید و بارگیری، تاسیسات، جایگاه و نظارت بهداشتی در نظر گرفته می‌شود.

به گفته وی، همچنین کارخانه‌های خوراک دام و طیور برای هر محصولی که تولید می‌کنند باید فرمول تولیدی را اعلام نمایند که پس از بازدید،‌ نمونه‌برداری، آزمایش و کنترل فاکتورهای مختلف بهداشتی، پروانه ساخت توسط کارشناسان دامپزشکی صادر می‌شود.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۲۱ کارخانه خوراک دام در استان پروانه بهداشتی از دامپزشکی دارند که در زمینه خوراک دام و طیور و همچنین کنسانتره فعالیت دارند و زیر نظر مسوولان فنی و بهداشتی هستند.

مدیرکل دامپزشکی قم افزود: ۶ کارخانه دیگر در حال اخذ پروانه بهداشتی هستند و تاسیس ۸ کارخانه تولید خوراک دام و طیور نیز در دست اقدام است.

وی با بیان این‌که در حال حاضر ۱۷ دامپزشک و ۶ دستیار فنی در این کارخانه‌ها فعالیت و نظارت می‌کنند، تاکید کرد: دامداران خوراک دام را از واحدهای معتبر خریداری نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه