سیاوش محمدی خبر داد:

تداوم افزایش دمای هوا تا پایان هفته جاری در اردبیل

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: تا پایان هفته جاری دمای هوا در سطح استان روند افزایشی خواهد داشت.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سیاوش محمدی ، مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: بر اساس نقشه های هواشناسی طی امروز (یکشنبه ۲۲ خرداد) با نزدیک شدن امواج ناپایدار ضعیف به سطح استان اردبیل، بتدریج شاهد افزایش ابرناکی و سرعت وزش باد خواهیم بود که از اینرو در ساعات بعدازظهر و عصر در برخی از مناطق، رگبار موقتی باران (گاهی توام با رعدوبرق) و تند باد لحظه ای پیش بینی می شود.

وی می گوید: این ناپایداری ها بر اثر شرایط فصلی و محلی طی فردا (دوشنبه ۲۳ خرداد) تشدید می شود.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل افزود: همچنین فردا با وزش بادهای جنوبی بر دمای هوا افزوده می شود و کیفیت هوا با توجه به گردوخاک فرامنطقه ای کاهش خواهد یافت.

محمدی بیان کرد: از روز سه شنبه (۲۴ خرداد) دوباره جو استان اردبیل پایدار شده و تنها در ساعات عصر در برخی از مناطق استان رگبار باران انتظار می رود.

وی افزود: این وضعیت جوی تا اواخر هفته جاری تداوم خواهد داشت اما بتدریج از شدت ناپایداری های فصلی و محلی کاسته می شود.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه