سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

سیاوش محمدی خبر داد:

تداوم فعالیت ناپایدار جوی طی امروز و فردا در اردبیل

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: فعالیت جوی ناپایدار طی امروز و فردا در غالب مناطق استان بویژه نواحی مرکزی و جنوبی تداوم خواهد داشت.

هواشناسی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، سیاوش محمدی ، مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: بررسی آخرین نقشه های هواشناسی نشان دهنده تداوم فعالیت جوی ناپایدار طی امروز و فردا (دوشنبه و سه شنبه ۱۶ و ۱۷ خرداد) در غالب مناطق استان بویژه نواحی مرکزی و جنوبی است.

وی افزود: طی مدت مذکور با عبور امواج ناپایدار تراز میانی جو، از ساعات ظهر تا اوایل شب شاهد رشد ابرهای همرفتی و رگبار باران و رعد و برق خواهیم بود؛ این ناپایداری ها می تواند با شرایط فصلی و محلی در پاره ای از مناطق تشدید شده و منجر به بارش تگرگ، اصابت صاعقه، آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها بویژه در مجاورت کوهستان سبلان و کوهای باغرو شود.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: جنوبی شدن جریانات جوی همچنین می تواند، امروز و فردا در پاره ای از مناطق مرکزی و جنوبی استان منجر به کاهش کیفیت هوا ناشی از گرد و غبار فرا منطقه ای شود؛ این گرد و غبار فرا منطقه ای در استان ضعیف تر از پدیده های مشابه طی هفته های گذشته خواهد بود.

محمدی تصریح کرد: انتظار می رود، امروز دما در نوار شمالی استان و شهرستان کوثر به ۳۶ تا ۳۸ درجه سلسیوس و در برخی شهرستان های مرکزی و جنوبی استان به ۳۳ تا ۳۵ درجه سلسیوس برسد که گرمترین روز در هفته جاری خواهد بود.

وی افزود: طی روز سه شنبه (۱۹ خرداد) سرعت وزش باد در نوار شمالی استان اردبیل قابل ملاحظه خواهد بود.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل گفت: از روز چهارشنبه (۱۸ خرداد) جوی نسبتاً پایدار در استان حاکم می شود و به تدریج از دمای هوا کاسته می شود. البته روز جمعه (۲۰ خرداد) شاهد کاهش محسوس تر دما خواهیم بود.

 

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه