سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

بکارگیری نیروهای حق التدریسی در آموزش و پرورش ممنوع شد

رییس سازمان مدیریت و‌برنامه ریزی کردستان از ممنوعیت بکارگیری نیروهای حق التدریسی در آموزش و پرورش خبرداد.

ارسلان ازهاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، ارسلان ازهاری در دومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان کردستان اظهارداشت: بکارگیری افراد جدید به صورت حق التدریس آزاد یا عناوین  مشابه به هر شکل توسط آموزش و پرورش ممنوع می باشدو هیچ گونه استخدامی انجام نخواهدشد.

وی در ادامه تصریح کرد: هرگونه استخدام و بکارگیری نیروی انسانی در تمامی دستگاههای اجرایی مذکور صرفا براساس مجوز کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور خواهدبود و درغیر این صورت ممنوع می باشد.

ازهاری در ادامه به طرح تملک دارایی ها اشاره کرد و گفت:در طرح تملک دارایی ها ارسال اصلاحیه تملک دارایی ها توسط دستگاههای اجرایی بر سازمان حداکثر تاپایان شهریورماه ۱۴۰۱می باشدکه باید توسط ادارات به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ارسال شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان در ادامه خاطرنشان کرد: به منظور پرداخت به موقع حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان کشوری و لشگری و مستمری های کشور دستگاههای اجرایی مکلف به تامین و پرداخت  موارد فوق الذکردر سقف تخصیص های ابلاغی اعتبارات هزینه ای قبل از هرگونه پرداختی می باشند.

شورای برنامه ریزی کردستان

وی در ادامه خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی موظف است اعتبارات تملک دارایی سال جاری را ابتدا به طرح های استانی و شهرستانی در سال اول پرداخت و اختصاص اعتبار برای طول عمر طرح نیزاز سه سال تجاوز نکند. در ادامه طرح الحاق زمین های ارتش برای احداث مسکن ملی و سند میانکار شهرستان کامیاران برای توسعه این شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه