سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

ظهر امروز:

مدیر عامل آبفا استان از طرح آبرسانی به روستاهای شهرستان چوار بازدید کرد

ظهر امروز مدیر عامل آبفای به منظور بررسی آخرین وضعیت طرح آبرسانی به روستاهای شهرستان چوار، بهمراه معاون بهره برداری و توسعه آب از پروژه مذکور بازدید و از نزدیک در جریان روند امور قرار گرفتند.

آبفا استان ایلام

به گزارش خبرگزاری موج ایلام، پرویز ناصری در حاشیه این بازدید بیان داشت: متاسفانه عدم بارش و کاهش منابع تامین آب سبب شده که شهرستان چوار و روستاهای آن با با مشکل جدی کمبود آب مواجه باشد اما با اجرای پروژهای ابرسانی، حمایت و همکاری مردم ومسئولین امید داریم تابستان را مدیریت نموده تا نگرانی های ایجاد شده به نوعی مرتفع گردد.

مدیرعامل آبفای استان گفت: در راستای رفع مسائل و مشکلات آبرسانی به روستاهای بولی از محل طرح محرومیت زدایی مبلغ ۴۲ میلیارد تومان اعتبارتخصیص یافته است.

وی با تاکید بر اینکه این اعتبار برای آبرسانی و تامین آب پایدار و بهداشتی برای ۱۲ روستا می باشد، افزود: آبرسانی به روستاهای شهرستان چوار در دو فاز تعریف شده است که به زودی قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) عملیات اجرایی این طرح را آغاز خواهد کرد.

ناصری در پایان با تاکید بر این که ارائه ی خدمات مطلوب آبرسانی به مردم، حتی در دورترین و محروم ترین نقاط استان، اولویت شرکت آبفا است، خاطرنشان ساخت : خوشبختانه نگاه و توجه دولت به طرح های آبرسانی بسیار خوب است که امیدوارم با یاری مسئولین بتوانیم با جذب اعتبارات مورد نیاز این روند را ادامه دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه