مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان خبرداد:

ساماندهی ۷۶ کیلومتر از رودخانه زاینده رود

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اصفهان گفت: تاکنون بیش از ۷۶ کیلومتر از رودخانه زاینده‌رود ساماندهی شده است.

ساماندهی رودخانه زاینده رود

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، حسن ساسانی اظهار داشت: علاوه بر ساماندهی ۷۶ کیلومتری رودخانه زاینده رود تا این مرحله، جاده ساحلی به طول ۴۳ کیلومتر احداث شده است.

 وی با اشاره به قرارداد جدید ساماندهی رودخانه، ادامه داد: از انتهای سال ۱۴۰۰ به‌رغم مشکلات و گرفتاری‌‌‌‌های اعتباری، همچنین همه مشکلات اجتماعی با کمک همه همکاران در بخش‌های مختلف و همچنین اعضا هیئت‌مدیره شرکت آب منطقه‌ای اصفهان، تأمین اعتبار قسمت اول از پروژه در منطقه غرب اصفهان محقق و قرارداد پیمانکار ابلاغ و پیمانکارفعالیت‌های خود را شروع کرده است.

ساسانی بابیان اینکه شناسایی تصرفات و آزادسازی و ساماندهی  نیازمند انجام مجموعه فعالیت‌های در بخش‌های مختلف شرکت آب منطقه ای  و بیرون از شرکت بوده است، اظهار داشت: در این مرحله گروه‌های پیمانکار، مشاور و ناظرین شرکت در حال دادن اخطارهای قانونی به متخلفین بوده و در حال طی فرآیند مستندسازی مدارک جهت ساماندهی رودخانه می‌باشند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان بابیان اینکه رسالت ما ساماندهی رودخانه زاینده‌رود است، گفت: از ابتدای سال ۱۳۹۳ از اراضی سمت تالاب گاوخونی به سمت بالادست عملیات ساماندهی و همچنین آزادسازی ادامه داشته و اکنون به محدوده ی سد نکو آباد رسیده است.

این مقام مسئول افزود: این عملیات علاوه بر اینکه موجب ساماندهی رودخانه می شود در قسمت‌های مختلف موجب شناسایی متخلفین و برداشت‌های غیرمجاز آب شده و امکان کنترل و نظارت را بر روی رودخانه افزایش می‌دهد.

ساسانی با بیان این که ساماندهی رودخانه‌ها نیازمند نگاه دقیق به مباحث زیست‌محیطی و اجتماعی است، خاطرنشان کرد: همه تلاش شرکت آب منطقه‌ای رعایت همه استانداردهای کشور و مصوبات بالادستی در ساماندهی رودخانه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان با جمع‌بندی  شرایط طرح‌های ساماندهی، لایروبی رودخانه زاینده‌رود، گفت: تاکنون در قسمت اول قرارداد  ۹ کیلومتر مسیر بسته‌شده است و حدود ۹۰ کیلومتر آن به‌مرور اجرایی خواهد شد.

وی افزود: برای حفاظت از رودخانه زاینده‌رود از سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۳۰۰ اخطاریه برای متصرفان حقیقی و حقوقی صادر شده است که در حال ابلاغ و مستندسازی آن جهت اجرای آزادسازی و ساماندهی هستیم.

ساسانی بابیان این نکته که زاینده‌رود متعلق به همه مردم اصفهان و ایران به‌عنوان میراث زنده بشری است، گفت: کمک همه سمن‌های محیط زیستی و کشاورزان قسمت‌های مختلف در جهت تسریع شرایط مدیریت و ساماندهی رودخانه موجب امکان مدیریت و همچنین جریان دائمی این رودخانه خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه