سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

اتمام تملکات خیابان شهید امامی منطقه ۶ قم

مدیر منطقه شش شهرداری قم از اتمام تملکات خیابان شهید امامی منطقه ۶ قم خبر داد.

خیابان شهید امامی

به گزارش خبرگزاری موج قم، احمد ترکمن با اشاره به آخرین وضعیت تملکات و احداث خیابان شهید امامی اظهار داشت: عملیات آزادسازی ادامه مسیر خیابان شهید امامی با انجام تمهیدات تملکی، فنی، ایمن‌سازی، رفع مشکلات ترافیکی و عمرانی به بازگشایی نهایی رسید.

به گفته وی، در راستای طرح‌های بازآفرینی شهری و نگاه ویژه به بافت‌های فرسوده و بحث نفوذپذیری بافت؛ با اتصال خیابان شهید رئیس کرمی به خیابان شهید فهیمی و بازگشایی معبر ادامه خیابان شهید امامی از طریق تملک املاک مجاور، شاهد کاهش چشمگیر بار ترافیکی زیرگذر امام‌زاده ابراهیم(ع) و روان‌سازی ترافیک به سمت هسته مرکزی شهر خواهیم بود.

مدیر منطقه شش شهرداری قم تصریح کرد: این پروژه به‌عنوان یکی از پروژه‌های قدیمی منطقه به شمار می‌آید که با هدف ساماندهی ترافیکی، تسهیل در تردد وسایل نقلیه و دسترسی محلی با رفع معارضین ملکی تکمیل و محدوده انتهایی خیابان شهید رئیس کرمی به سمت خیابان امامزاده ابراهیم(ع) را از بن‌بست ترافیکی خارج کرده و دسترسی ساکنان محدوده‌های بافت پیرامونی بلوار توحید و خیابان شهید فهیمی به بخش‌های مرکزی با سهولت بیشتر انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه اجرای این مسیر از خیابان با توافق معارضین ملکی همراه بود عنوان کرد: با تعاملات صورت گرفته آزادسازی مسیر انجام و عملیات جدول‌گذاری، زیرسازی و آسفالت در دستور کار قرار گرفت و هم‌اکنون پروژه قابل بهره‌برداری است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه