سرخط خبرها
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

رضا قادری عنوان کرد:

مقاوم سازی بیش از ۴۸ هزار واحد مسکن روستایی در کردستان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان گفت: طرح مقاوم سازی واحدهای مسکونی در ۴۰ درصد روستاهای استان اجرایی شده و امسال نیز چهار هزار واحد را در برنامه داریم.

رضا قادر1

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان, رضا قادری پیش از ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگاران رسانه های کردستان، گفت: از ۱۲۱ هزار واحد مسکن روستایی استان تاکنون ۴۸ هزار و ۶۹۵ واحد مقاوم سازی شده است و هنوز ۶۰ درصد از خانه های روستایی در برابر حوادث و بلایای طبیعی مقاوم نیستند.

وی با اشاره به پراکنش مقاوم سازی در مناطق مختلف استان، افزود: در حال حاضر شاخص مقاوم سازی در مناطق شرقی استان ۶۰ درصد و در غرب استان زیر ۲۰ درصد است که علت این تفاوت، عدم استقبال مردم ساکن در غرب از وامهای بانکی به دلیل شبهات مذهبی است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان اظهار کرد: مردم ساکن در مناطق غربی استان که خطر زلزله برای آنان به دلیل قرارگرفتن بر روی گسل مریوان- سیرجان بیشتر است، به دلیل شبهه مذهبی استفاده از تسهیلات بانکی را دارای مشکل می دانند و برای همین از تسهیلات مقاوم سازی مسکن کمترین استفاده را دارند.

قادری ادامه داد: ساکنان ۲۰۰ روستا از مجموع یک‌هزار و ۷۰۰ روستای استان تسهیلات مقاوم سازی را به دلیل شبهه سود بانکی دریافت نمی کنند که نیازمند ورود ویژه شورای افتای استان است و در همین زمینه راهکارهایی را دنبال می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ۸ هزار و ۴۱۹ واحد مسکونی در استان نوسازی شده، تحت پوشش بیمه قرار گرفته است، یادآور شد: در حال حاضر ۴۰ واحد مسکن محرومین در سنندج و ۲۰ واحد نهضت ملی مسکن بنیاد ساز و ۲۰۰ واحد در شهرهای سقز ، بانه و مریوان که براثر زلزله سال ۱۴۰۰ استان آسیب دیده در دست احداث و نوسازی است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان با اشاره به نبود مشکل در پرداخت تسهیلات مقاوم سازی, بیان کرد: در ۱۸۰ روستای زیر ۲۰ خانوار استان نیز تسهیلات پرداخت شده است.

قادری گفت: در ۲۵۰ روستای استان پنج هزار و ۲۹۸ قطعه زمین برای ساخت مسکن به مردم واگذار شده است و امسال هم ۲۵۰ قطعه به متقاضیان واگذار می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه