سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دستگیری متخلفان فروش ماهی رودخانه‌ای در دزفول

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول گفت: سه نفر از متخلفان و عاملان توزیع و فروش ماهی رودخانه‌ای در فصل ممنوعه صید در شهرستان دزفول دستگیر شدند.

عامل دستگیری

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، مسعود نوری پور روز یکشنبه افزود: محیط بانان این اداره پس از رصد و پایش بازار ماهی فروشان دزفول موفق به دستگیری سه نفر عامل عرضه غیرمجاز ماهی رودخانه‌ای در فصل ممنوعه صید شدند.

وی با اشاره به کشف و ضبط بیش از ۶۰ قطعه ماهی مولد از متخلفان ادامه داد: متخلفان برای رسیدگی به جرائم صورت گرفته به مراجع قضایی معرفی شدند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول درخصوص فصل ممنوعه صید گفت: برابر با ماده ۱۰ و ۱۱ قانون شکار و صید هرگونه صید، خرید، فروش و حمل ماهیان بومی و رودخانه‌ای در فصل زاد و ولد آبزیان ممنوع بوده و درصورت مشاهده با متخلفان طبق قوانین به شدت برخورد خواهد شد.

وی افزود: پیشتر و در چندین مرحله همانند دستورالعمل‌های سالانه، اطلاعیه عمومی آغاز فصل ممنوعه صید از طریق رسانه‌های جمعی منتشر و بروشورهای مربوطه در بین عرضه کنندگان ماهی در سطح شهرستان توزیع شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه