سرخط خبرها
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است

مرتضی اثمری:

افزایش ابرناکی و ادامه بارندگی در خراسان رضوی

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: بر اساس پیش بینی ها از فردا به صورت موقت استان شاهد کاهش ابرناکی خواهد بود اما از روز دوشنبه با افزایش ابرناکی، احتمال بارندگی در استان وجود دارد.

پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، مرتضی اثمری کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق، مه‌گرفتگی، تگرگ و آب‌گرفتگی در نواحی مستعد به خصوص در نیمه شمالی استان تا فردا ادامه خواهد داشت.

اثمری در ادامه این خبر با اشاره به میزان بارندگی در استان متذکر شد : در ۲۱ ساعت گذشته شهرستان کلات با ثبت ۵.۸ میلی‌متر بارش بیشترین میزان بارندگی را در استان ثبت کرده است.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی همچنین اضافه کرد: میزان بارندگی در مشهد نیز ۲ میلی‌متر بود و در شهرهای قوچان، گلمکان، نیشابور، درگز و فریمان نیز گزارش بارندگی ثبت شده است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس پیش بینی ها از فردا به صورت موقت استان شاهد کاهش ابرناکی خواهد بود اما از روز دوشنبه با افزایش ابرناکی، احتمال بارندگی در استان وجود دارد.

اثمری عنوان کرد: کمینه دمای هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۵ درجه سلسیوس و بیشینه آن ۲۸ درجه بوده است و امروز نیز دمای هوا در مشهد بین ۱۳ تا ۲۴ درجه در نوسان خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی در ادامه یادآور شد: در شبانه روز گذشته کوهسرخ با ۸ درجه سردترین و سرخس با ۳۳ درجه گرمترین نقطه استان بوده‌ است.

اثمری در خاتمه خاطرنشان کرد: هواشناسی خراسان رضوی روز جمعه با صدور اطلاعیه ای هشدار سطح زرد صادر و طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی از جمعه دوم اردیبهشت تا اوایل وقت روز دوشنبه استان خراسان رضوی تحت تأثیر سامانه بارش‌زا قرار خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه