سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سرهنگ گراوندی خبر داد:

۹ واحد صنفی ضایعات فروشی در شهرستان دزفول پلمب شد

فرمانده انتظامی دزفول از اجرای طرح کنترل، نظارت و ساماندهی ضایعات فروشی ها و پلمب ۹ واحد صنفی ضایعاتی در این شهرستان خبر داد.

پلمب ضایعات فروشی

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "روح اله گراوندی " در بیان جزییات این خبر اظهار داشت: ماموران پلیس آگاهی دزفول در راستای اجرای طرح کنترل، نظارت ضایعات فروشی ها و به منظور پیشگیری از سرقت و خرید اموال مسروقه ، از کلیه واحدهای صنفی ضایعات فروشی به صورت محسوس و نامحسوس در این شهرستان بازدید کردند.

 وی افزود: مأموران پلیس آگاهی پس از تحقیقات تخصصی پلیسی و بررسی های میدانی ۹ واحد صنفی ضایعات فروشی متخلف را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی به دلیل خرید و فروش اموال مسروقه و غیر مجاز ، پلمب کردند .

 فرمانده انتظامی شهرستان دزفول با اشاره به این که متهمان به همراه پروندهای متشکله به مراجع قضائی معرفی شدند، تصریح کرد: در این طرح مقادیری اموال مسروقه از قبیل: پمپ های آب ، درب های فلزی فاضلاب های شهری اداره آب و گاز ، لوله های تخلیه چاه و .. کشف شد.

سرهنگ گراوندی در خاتمه بیان داشت : اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس جهت پیشگیری از سرقت به صورت مستمر ادامه داشته و از شهروندان انتظار داریم تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را سریعا به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه