سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

افزایش ظرفیت سازی شغلی برای معتادان متجاهر خراسان رضوی

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی بیان کرد: هم اکنون روند جمع آوری و افزایش ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر تاثیرات خوبی داشته است به نحوی که دیگر خبری از تجمعات پر شمار معتادان متجاهر در مناظق پرآسیب شهر نیست.

اعتبارات اشتغال مددجویان  بهزیستی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمد حسین صالحی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: پس از اجرای طرح جمع آوری معتادان متجاهر در مشهد طی سال گذشته، در مجموع بیش از هزار شغل برای این افراد ایجاد شده است.

صالحی همچنین در ادامه این خبر اضافه کرد: تعدادی از این شغلها را شهرداری مشهد در قالب طرح های عمرانی و پروژه های فضای سبز شهری ایجاد کرد که معمولا به صورت فصلی و موقت بوده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی تصریح کرد: البته با کمک خیرین و کارآفرینان فرصتهای شغلی دائمی نیز ایجاد شده است که شاغلان آن بیمه شده و در فهرست مشمولان تامین اجتماعی قرار گرفته اند و از مجموع هزار شغل یادشده حدود ۲۵۰ فرصت شغلی مربوط به این شغلهای پایدار است.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت جمع آوری معتادان متجاهر در مشهد متذکر شد: در حال حاضر این ظرفیت سازی تا پنج هزار و ۵۰۰ نفر  افزایش یافته که البته با توجه به ترخیص برخی معتادان می توان گفت بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر تاکنون در استان جمع آوری شده اند.

صالحی تاکید کرد: جمع آوری معتادان متجاهر گام ابتدایی در روند زدودن این آسیب اجتماعی از شهرها می باشد و گام اصلی و مهم برای شکستن چرخه بازگشت معتادان بهبود یافته به جامعه، غربالگری، اشتغال و توانمندسازی همه جانبه آنان است که تشکیل قرارگاه توانمندسازی معتادان متجاهر در شهرستان مشهد اقدامی بزرگ و شایسته در این راستاست.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی یادآور شد: هم اکنون روند جمع آوری و افزایش ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر تاثیرات خوبی داشته است به نحوی که دیگر خبری از تجمعات پر شمار معتادان متجاهر در مناظق پرآسیب شهر نیست.

صالحی در خاتمه خاطرنشان کرد: آنچه در ادامه این روند با اهمیت است توانمند سازی همه جانبه و پای کار آمدن خیرین و تشکل های مردم نهاد برای ایجاد اشتغال و حمایت از معتادان درمان شده برای بازگشت به چرخه طبیعی زندگی است و در این راستا لازم است رسانه ها برای آگاه سازی جامعه و کارآفرینان اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه