سرخط خبرها
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند

هلال احمر استان یزد گزارش داد:

بانوی نجاتگر یزدی ایثارگر شناخته شد+فیلم میراث پدری

رئیس جمعیت هلال احمر کشور در مراسم تقدیر از بانوی نجاتگر یزدی، گفت: امروز این نیاز در جامعه وجود دارد تا آموزش کمک‌های اولیه و امدادگری در بین مردم رواج پیدا کند ‌‌و مردم آگاهی کامل داشته باشند.

هلال احمر استان یزد  (2)

به گزارش خبرگزاری موج یزد، کولیوند در جلسه تقدیر از بانوی نجاتگر هلال احمر استان یزد که ناجی نوزاد هشت ماهه شد گفت: این اقدام شجاعانه باید به طور وسیع به اطلاع مردم برسد و امدادگران نیز این شجاعت را داشته باشند تا گره‌گشای مردم در هنگام سختی باشند.

این دیدار با حضور رییس جمعیت هلال احمر کشور، مدیرعامل هلال احمر استان یزد، عضو شورای عالی جمعیت هلال احمر کشور و چندتن از نمایندگان مجلس در دفتر دکتر کولیوند برگزار شد.

 کولیوند گفت: این اقدام شجاعانه باید به طور وسیع به اطلاع مردم برسد و امدادگران نیز این شجاعت را داشته باشند تا گره‌گشای مردم در هنگام سختی باشند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر در مراسم تقدیر از راضیه جعفری، نجاتگر هلال‌احمر استان یزد و ناجی نوزاد هشت ماهه گفت:  شما موارد آموزشی و مانورهای امدادی را به درستی فرا گرفته‌اید و جان آن نوزاد۸ ماهه  را نجات داده اید باعث افتخار ما هستید و بنده شخصا درجه ایثار را با امضا خود به شما اهدا می‌کنم.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور گفت: امروز این نیاز در جامعه وجود دارد تا آموزش کمک‌های اولیه و امدادگری در بین مردم رواج پیدا کند ‌‌و مردم آگاهی کامل داشته باشند.

وی گفت: آموزش ها زمان کاربردی خواهد بود که به نتیجه برسد و باعث نجات جان یک فرد شود.

راضیه جعفری داوطلب جمعیت هلال احمر یزد با درجه نجاتگر یکمی بود که به صورت اتفاقی و در خیابان با زنی مواجه شد که نوزاد همراه او به دلیل گیرکردن غذا در گلو دچار خفگی شده بود و در آستانه فوت‌شدن بود. راضیه با انجام دقیق اقدامات اولیه و بازکردن راه‌ تنفس نوزاد، جان این دختر ۸ ماهه را نجات داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه