سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

انجام مرمت رواق‌های حرم حضرت معصومه(س) با بررسی کارشناسی

معاون حرم مطهر حضرت معصومه(س) از انجام مرمت رواق‌های حرم حضرت معصومه(س) با بررسی کارشناسی خبر داد.

 حرم

به گزارش خبرگزاری موج قم، هادی محمودنژاد افزود: مرمت و تعمیرات صحن‌ها و رواق‌های حرم اصولی انجام می‌شود و در برخی موارد کاشی‌های قدمت‌دار برای نگهداری به موزه آستان مقدس منتقل می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت نگهداری ابنیه تاریخی به‌ویژه در حرم‌های مطهر، اضافه کرد: هر ساله در حرم حضرت معصومه(س) میزبان میلیون‌ها زائر هستیم و وضعیت بصری فضاهای حرم مطهر یکی از موضوعات مهم در پذیرایی از زائران است.

وی ادامه داد: قسمت‌های قدیمی و تاریخی حرم مطهر مشخص شده و به‌صورت دوره‌ای از آن‌ها بازدید می‌شود تا قبل از آسیب، مرمت شود.

محمودنژاد بیان کرد: حدود چهار سال پیش به دلیل گذر زمان برخی از کاشی‌های صحن امام رضا(ع) در حال ریزش بود که طی فرآیندی کارشناسی بازسازی و نصب مجدد شد.

وی ادامه داد: درحال حاضر در صحن امام هادی(ع) آستان برای جابه‌جایی کاشی‌کاری‌های قدمت‌دار با کاشی‌های جدید، برنامه‌ای نداریم.

به گفته وی،‌ قدمت شالوده صحن امام هادی(ع) به دوره صفویه برمی‌گردد، ولی معماری امروز آن مربوط به دوره قاجاریه است.

معاون حرم مطهر حضرت معصومه(س) افزود: صحن امام هادی(ع) از نظر معماری، قدمت، هنرها و متریالی که در آن به‌کار رفته از جمله ایوان طلا و مقرنس‌هایی که در ضلع‌های مختلف آن کار شده حائز اهمیت است.

وی یادآور شد: در سال ۱۳۳۶ مرمت‌های اساسی درصحن امام هادی(ع) انجام شده، دردهه ۶۰ نیز در حوزه‌های مختلف مرمت انجام شده و در سال ۱۳۸۵ ایوان طلا مورد بازسازی قرار گرفته‌است.

وی با تاکید بر این‌که بیشتر کاشی‌کاری‌هایی که امروز در صحن امام هادی(ع) در حال انجام است به بخش‌های فاقد سبقه تاریخی اختصاص دارد، گفت: ما از بهترین متخصصان حوزه مرمتی کشور کمک گرفتیم و کار به‌گونه‌ای انجام می‌شود که هم نیاز آینده برای مرمت به حداقل برسد و هم تعمیرات، پایداری بالایی داشته باشد.

محمودنژاد گفت: کاشی‌کاری بدنه شرقی حرم مطهر نیز در اوایل دهه ۸۰ مورد مرمت و اکنون نیز قسمت‌هایی که نیاز به تعمیر و مرمت دارد در دستور کار قرار گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه