سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

عبدالله بهادری:

عملیات احداث واحدهای نهضت ملی مسکن استان ایلام در حال اجراست

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: احداث واحدهای طرح نهضت ملی مسکن استان ایلام برای ثبت نام کنندگان جدید به زودی آغاز می شود.

نهضت ملی مسکن

به‌گزارش خبرگزاری موج ایلام، عبدالله بهادری در بازدید رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور از پروژه ۶۳۰ واحدی ماهور شهر ایلام گفت:با همکاری راه‌ وشهرسازی استان ایلام و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان طرح نهضت ملی مسکن با پیشرفت مناسبی در حال اجرا است.

 مدیرکل راه شهرسازی استان ایلام در خصوص پروژه ۶۳۰ واحدی ماهور شهر ایلام گفت: زمین این پروژه توسط اداره کل راه و شهرسازی استان ایلام به  بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان به عنوان کارگذار جهت احداث واحدهای نهضت ملی مسکن واگذار شده و هم اکنون احداث ۶۳۰ واحد این طرح در حال اجرا است.

وی خاطر نشان کرد: برای آماده سازی احداث این مجتمع ها بالغ بر ۸۰ هزار متر مکعب خاکبرداری صورت گرفته و هم اکنون پروژه در بلوکهای مختلف در حال اجرای فونداسیون می باشد.

وی با اشاره به ثبت نام۳۶۵۶۸ نفردر طرح نهضت ملی مسکن استان ایلام افزود:  از این تعداد تا کنون  ۹۵۳۶  مورد حائز شرایط اولیه و ۴۱۱۶ مورد نیز تأیید نهایی شده است که از اشخاص تأیید شده نیز ۱۷۹۲ نفر اقدام به واریز سهم آورده بالای ۴۰ میلیون تومانی کرده‌اند.

بهادری در ادامه خاطر نشان کرد : با توجه به افزایش تعداد ثبت نام شدگان نهضت ملی مسکن و به تبع آن افزایش تعداد اشخاص واجد شرایط گفت: اداره کل راه و شهرسازی استان ایلام برای اشخاص واجد شرایط نهایی که اقدام به واریز سهم آورده ۴۰ میلیون تومانی نمایند زمین و پروژه اختصاص خواهد داد و در این زمینه قطعاً همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سایر کارگزاریها برای احداث واحدهای ساختمانی افزایش خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه