سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد

نشست اعضای کمیته تعامل دانشگاه و خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی یزد

جلسه «کمیته تعامل دانشگاه و خانواده» دانشگاه آزاد اسلامی یزد، به ریاست دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری و با حضور اعضای این کمیته صبح امروز برگزار شد.

دانشگاه آزاد یزد

دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد یزدبه گزارش خبرگزاری موج یزد، دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد یزد از برگزاری جلسه کمیته تعامل دانشگاه و خانواده در این دانشگاه خبر داد.

جلسه «کمیته تعامل دانشگاه و خانواده» دانشگاه آزاد اسلامی  یزد،  به ریاست دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری و با حضور اعضای این کمیته، در سالن شهید سلیمانی واحد یزد برگزار شد.

جلسه «کمیته تعامل دانشگاه و خانواده»  با حضور محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و واحد یزد، حجه الاسلام حسن زارع مسئول دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد یزد، احمد عبدالحسینی معاون دانشجوئی فرهنگی  و دکتر محمدرضا رحیمی زارچی معاون توسعه مدیریت و منابع وسایر اعضای این کمیته بر گزار شد.

دهقانی اشکذری گفت: حسن اجرای طرح ازدواج و ترویج این سنت حسنه در دانشگاه، این است که این عملیات سریع و فعلا بصورت پایلوت اجرایی شود  تا  در مدت یکسال آتی خروجی این طرح معلوم شود  البته باید مدلی در این راستا ارائه و تقسیم کار شود.

در ادامه حجه الاسلام حسن زارع تبیین کرد: در بحث ترویج و تسهیل و همچنین تشکیل خانواده باید در این مقوله مرکز مشاوره حوزه معاونت دانشجوئی فرهنگی دانشگاه  همکاری لازم را داشته باشد.

وی تصریح کرد، انسان زمانی به کمال می رسد که در این فراز و نشیب ها ایثار و ممارست لازم را داشته باشد پس باید استاد ایمان کافی داشته باشد تا دانشجو جهت این امر حسنه متقاعد و حداقل پیرامون طرح بحث و تعامل لازم را داشته باشد و باید در این سه حوزه گام هایی برداشته شود.

وی اذعان داشت: در بخش دانشجوئی بهترین بستر و دیگر خانواده ها و بحث ستادها باید  پای کار بیایند تا این طرح نتیجه بخش و خروجی خوبی را برجای گزارد.

وی تاکید کرد که از ضروری ترین بحث خانواده و جمعیت در این مقوله  این است که از هیچ موانع نباید حراسی داشت و گام به گام باید قدم برداشت.

بررسی چگونگی پیاده‌سازی بحث ازدواج و ترویج این سنت حسنه در دانشگاه  با حضور خانواده‌های دانشجویان، استادان و کارکنان به‌منظور افزایش سطح تعاملات، آشنایی خانواده‌ها با مراکز مجری این امر دردانشگاه  با همکاری مرکز مشاوره وستاد ازدواج دانشگاهی استان، استفاده از ظرفیت خانواده‌های ایده‌پرداز و خیرین در امر ازدواج آسان جوانان، استفاده از روش‌های نوین مشاوره قبل و بعد از ازدواج، ایجاد کارگروه‌های مختلف مانند انتخاب همسرو غیره، برگزاری کارگاه‌های تخصصی ، تربیت فرزند و تعارضات زناشویی در سطح استادان، کارکنان و دانشجویان،  پیاده سازی و اجرایی کردن طرح‌  آسان و پایدار ازدواج  ظرف یکسال آتی با ارائه مدل و تقسیم کار با دعوت  از خانواده دانشجویان، از جمله موضوعات در جلسه کمیته تعامل دانشگاه و خانواده مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است در ادامه این نشست،  هریک از اعضای کمیته ، به ارائه نقطه نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود در جهت تسهیل در اجرای سریع این طرح پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه