سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

محمدحسن درخشان:

موج ششم با افزایش ۵۰ درصدی نتیجه مثبت آزمایشات در خراسان رضوی

مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: روزانه سه هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز منتخب و سرپایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند.

موج ششم در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، محمدحسن درخشان مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خبری عنوان کرد: در دو هفته اخیر میزان مراجعه های مردمی و موارد تست مثبت کرونا در خراسان رضوی افزایش چشمگیری یافته است، نتیجه مثبت آزمایش پی. سی. آر در مراکز منتخب کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ۵۰ تا ۵۵ درصد افزایش یافته است.

درخشان در ادامه تصریح کرد: در موج ششم باافزایش ۵۰ درصدی نتیجه مثبت آزمایشات کرونا در مشهد سویه غالب اومیکرون، با افزایش چشمگیر تعداد مبتلایان و بستری‌شدگان با عنوان افزایش آسانسوری مواجه هستیم.

مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این موج  به دلیل سرایت پذیری بالای سویه اومیکرون تعداد مبتلایان به طور ناگهانی افزایش یافته که از آن به آسانسوری یاد می‌شود.

 وی متذکر شد: روزانه سه هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به مراکز منتخب و سرپایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه می‌کنند و تعداد بستری شدگان روزانه در مناطق زیر پوشش این دانشگاه نیز به ۳۰۰ نفر در روز رسیده است.

 مدیر توسعه و ارتقای شبکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: میزان سرایت سویه اومیکرون ۱۰ تا ۲۵ برابر دلتا گزارش شده است و اگر در یک خانواده یک نفر مثبت باشد و در مراسم دورهمی شرکت کند تمام افراد آن مهمانی یا دورهمی مبتلا می‌شوند و در این میان خطر اصلی برای سالمندان، بیماران زمینه‌ای، مادران باردار و افرادی است که واکسیناسیون خود را تکمیل نکرده‌اند.

 درخشان در خاتمه یادآور شد: مرگ و میر‌های کرونایی در خراسان رضوی دو رقمی شده است و در شرایط کنونی بیش از ۹۰ درصد مرگ ومیر ناشی از کرونا در افرادی رخ داده که واکسیناسیون خود را انجام نداده و یا تکمیل نکرده اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه