رضا بدرزاده خبر داد:

آزادسازی ۱۶ هکتار از اراضی تصرف شده در بستر رودخانه های گرمی و انگوت

رئیس اداره منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت گفت: عملیات آزادسازی ۱۶ هکتار از اراضی تصرف شده در بستر رودخانه های گرمی و انگوت امسال انجام شده است.

لایروبی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، رضا بدرزاده ، رئیس اداره منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت گفت: به دنبال گشت و بازرسی های اداره منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت و شناسایی دخل و تصرفات صورت گرفته در بستر رودخانه‌های شهرستان و با اخذ دستور قضایی از دادگاه عمومی و انقلاب شهرستان گرمی، تصرفات بستر رودخانه های سطح شهرستان آزاد سازی و آببندان های غیرمجاز و غیر اصولی ایجاد شده در بستر تخریب و اعاده به وضع سابق گردید.

وی افزود: به منظور اعمال حاکمیت دولت بر اراضی بستر و با همت و تلاش همکاران در سال ۱۴۰۰ برای ۳۵۰ هکتار از اراضی بستر رودخانه های شهرستان سند مالکیت تک برگی اخذ شده است.

به گفته رئیس اداره منابع آب شهرستان های گرمی و انگوت حفاظت و صیانت از منابع آب با تلاش همکاران و همکاری نیروهای قضایی و انتظامی ادامه خواهد داشت که با همکاری دهیاران، شوراهای اسلامی و مردم راه را برای استفاده بهینه و مجاز از منابع آب هموارتر کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه