سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

مهمترین ماموریت دولتی اسلامی، تربیت و تزکیه جامعه است

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: مهمترین ماموریت دولتی اسلامی، تربیت و تزکیه جامعه است.

 آیت الله محسن اراکی

به گزارش خبرگزاری موج قم، آیت الله محسن اراکی روز پنجشنبه در «نشست هم اندیشی مدیران مردمی اعتکاف کشور» در مسجد امام حسن عسکری(ع) قم، با بیان اینکه دولت در جامعه اسلامی دارای اهمیت ویژه ای است، تاکید کرد: مهمترین ماموریت دولتی اسلامی، تربیت و تزکیه جامعه است.

عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اضافه کرد: در هرجامعه ای انسان های اهل حمکت، طهارت و علم در کنار افراد بی ادب، سفله و هواپرست وجود دارند و مسوولان در جامعه اسلامی حق ندارند فرهنگ طبقات پست جامعه را در کشور عمومیت بدهند.

وی افزود: وارونه اندیشی در مساله فرهنگ و ترویج عادات، رفتار و سبک های غلط زندگی مشکلات فراوانی برای مردم به وجود آورده است، جامعه اسلامی باید در مسیر عادی سازی معروف و خوبی ها گام بردارد و عرفی سازی به معنای عادی سازی رفتارهای نامناسب جایی در فرهنگ دینی ندارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تاکیدات ائمه معصومین در خصوص اعتکاف و نقش آن در پاک سازی و تزکیه جامعه، خاطرنشان کرد: احیای سنت اعتکاف در انقلاب اسلامی یک مساله بسیار مهم و با ارزشی است.

اراکی بیان کرد: از مجموعه آیات قرآن می توان استفاده کرد که مساله اعتکاف با تمدن نوین و جامعه سازی اسلامی در ارتباط است.

وی ابراز داشت: تربیت جامعه پاک و سالم از اهداف و مقاصد نهایی قرآن کریم و انبیای الهی است و اعتکاف بخاطر ویژگی های معنوی و روحانی حاکم بر آن در ارتقای بعد معنوی و عبادی جامعه موثر است.

اراکی با اشاره به آیه مبارکه تطهیر، اظهار کرد: جامعه سازی و تربیت جامعه مومن هدف اسلام است و یکی از بسترهای ایجاد جامعه پاک اعتکاف است؛ محال است جامعه ای پاک بدون ارتباط با ولایت اولیای الهی تشکیل شود.

نشست یک روزه هم اندیشی مدیران مردمی اعتکاف کشور با حضور مسوولان استانی این ستاد و پیام تصویری آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید و علمای حوزه علمیه قم در مسجد امام حسن عسکری(ع) در حال برکزاری است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه