سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران

افزایش تولید گوشت مرغ در خراسان رضوی

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: : تا پایان سال جاری بطور میانگین روزانه ۵۰۰ تن گوشت مرغ در این استان تولید می‌شود و در حال حاضر روزانه ۳۶۰ تن تخم مرغ نیز در این استان تولید می‌شود.

 تولید گوشت مرغ

به گزارش خبرگزاری موج خراسان رضوی، حسن جعفری معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خبری اعلام کرد: تولید گوشت مرغ در این استان طی ۹ ماه گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۲ درصد افزایش داشته است.

جعفری در ادامه این خبر اضافه کرد و گفت: طی ۹ ماه گذشته ۱۳۰ هزار و ۷۶۷ تن گوشت مرغ در این استان تولید شد که این میزان در مدت مشابه پارسال ۹۹ هزار و ۱۷۴ تن بوده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی همچنین تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام شده ماهانه ۹ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در این استان انجام می‌شود که پیش‌بینی شده است تا پایان امسال حدود ۲۵ تا ۲۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام شود.

جعفری در خاتمه متذکر شد: تا پایان سال جاری بطور میانگین روزانه ۵۰۰ تن گوشت مرغ در این استان تولید می‌شود و در حال حاضر روزانه ۳۶۰ تن تخم مرغ نیز در این استان تولید می‌شود که در این بخش هم مانند گوشت قرمز و شیر، مازاد بر نیاز وجود دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه