سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

در سه ماهه سوم سال ؛١٤٠٠

بیش از ۲۵ هزار بازرسی واحدهای صنفی استان یزد

مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان یزد از بیش از ٢٥٣٠٠ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و صدور ٧٣٣ اخطار ١٥ روزه برای واحدهای فاقد پروانه کسب در سطح استان یزد در سه ماهه سوم سال ١٤٠٠ خبر داد.

یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف مرکز استان یزد، حسین شریعتمداری مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان یزد با اشاره به تعداد بازرسی های انجام گرفته در سطح استان یزد گفت: در سه ماهه سوم سال جاری، تعداد ١٨٤ گشت مشترک با سایر دستگاه های نظارتی و رسیدگی کننده انجام گردید.

ایشان افزود: تمرکز اصلی بازرسان در بازرسی های انجام شده بر روی انواع کالاهای اساسی و مایحتاج مردم از قبیل: گوشت قرمز و مرغ، تخم مرغ، محصولات لبنی، میوه و تره بار، نان، برنج، حبوبات، انواع شیرینی، انواع روغن خوراکی، ارده و حلوا ارده، انواع غذاهای ایرانی و فست فود، انواع کیف و کفش و پوشاک، موتورسیکلت و دوچرخه، انواع لوازم یدکی و باطری اتومبیل، پلاستیک و ظروف یکبار مصرف، ایزوگام، آجر، انواع ساعت، تلفن همراه، کاغذ و لوازم التحریر، صنایع چوب، نمایشگاه داران اتومبیل و ... بوده است.

شریعتمداری، اظهار داشت در این مدت تعداد ١٢٦٧ مورد شکایت مردمی(حضوری و تلفنی) توسط واحد بازرسی و نظارت اتاق اصناف استان دریافت شد و در کوتاه ترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گرفت.   

مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف یزد افزود: همچنین تعداد ١٢٧٨ پرونده تخلفات با عناوین مختلفی از قبیل گرانفروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت و نصب نرخنامه، تقلب،عدم صدور صورتحساب، فروش اجباری،احتکار، عرضه خارج از شبکه و ... در سطح استان یزد تشکیل شده است که پس از طی مراحل اداری جهت رسیدگی و صدور حکم، به شعب تعزیرات حکومتی استان یزد ارجاع داده شده است.

 وی عنوان کرد: در سه ماهه سوم سال جاری، ضمن کاهش شیوع ویروس کرونا، بازرسان اتاق اصناف استان با همراهی بازرسان افتخاری و اعضای کمیسیون های بازرسی اتحادیه های صنفی، دستورالعمل ها و مصوبات جدید از جمله ارئه کارت واکسن کرونا را به واحدهای صنفی ابلاغ نمودند.

 در ادامه ایشان از همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی و کارشناسان اتحادیه های صنفی با بازرسان اتاق اصناف یزد جهت شناسایی واحدهای صنفی متخلف، فاقد پروانه کسب و همچنین سرپیچی کننده دستورالعمل های بهداشتی در این دوره نیز خبر داد.

در پایان مدیریت بازرسی و نظارت اتاق اصناف یزد از همشهریان گرامی درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلفات صنفی، مراتب را با شماره تلفن های ۳۶۲۹۱۷۱۹ و ۳۶۲۸۲۵۵۱ در میان بگذارند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه